Dagen som aldrig tog slut.

Phew, har varit på jobbet sen 8:55 imorse och jag har väl sisådär 5 timmar kvar också, sen lär det väl bli utgång på det också. :D

Kom just på att glömt att käka lunch, tror jag ska gå och göra det nu.

En länk också, http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=634759

Varför tror alla att det är jag eller Ratte som gjort det där? :)

Ungkarlsmiddag.

image7

Så jävla fint. Capriciosa och min laptop. Notera byggarbetsplatsen i bakgrunden också. Kanske inte syns så bra iofs, men jag har tapethögar utplacerade lite random i lägenheten, jag renoverar lite då och då när jag får tid över. ;)

Hittade en klockren grupp på Facebook nyss, "Sluta särskriv!", och för några dagar sedan fann jag även "Hata Foppatofflan!", så jävla underbart att se. Facebook rular.

Nejfan, nu ska jag krypa upp på mitt sovloft och kolla på filmen 'Gangster', enligt rescensionerna ska den suga. Personligen tänker jag bilda mig en egen uppfattning eftersom jag tror att en film med både Mikael Persbrandt och Kjell Bergqvist inte kan gå fel. Vi får väl se.

Inte kräkas i Henkes trapp.

image6

Det verkar inte vara så populärt, inte för att någon av oss vet vem som är skyldig så var det iaf en rolig lapp.
Hade ju tänkt lägga upp Lördagens bilder idag men det blev inte av, fastnade hemma hos Henke med räkmackor, lasagne, google earth och lite slötittande på TV, och nu är jag för trött igen, fixar imorgon. Lovar :P

Devils in my box.

Eller nåt, grym kväll blev det igår, drog igång kl. 17 ute på Superbilligt/Swetub, blev en del öl och fyrhjulingsåkande ute på jordhögarna vid Tunbyrondellen. Mycket trevligt, vid 21 fortsatte vi ner till Glada Oxen för en del skumpaintagande och bubbelbadande, mycket trevligt det med. Sen fortsatte färden till Pluttan för ännu mera dricka, stort tack till Oskar och Henke för en förbannat grym kväll och fetcreds till Jeppe för att han lagat min kamera och jag nu kan ta högupplösta bilder igen. Börjar för övrigt bli en dålig vana att jobba söndagarna efter dom grymmaste festerna, men man lär väl ska känna att man lever ibland också.

Slänger med en liten teaser bild från igår, resten slänger jag upp imorgon, nu är jag way för trött.

image5

Lördagsbestyr.

Phew, varit nere på marknaden bland en jävla massa whitetrash och 103934 foppatofflor, men vi lyckades fynda litegrann iaf. Snart bär det av till Henke och Oskar för lite invigningsskiva.

image3

Ni kanske inte vet vem jag är? Schysst att det ENBART fanns Tomaskallingar, dom verkar iaf veta vem jag är.

image4

Ratte lyckades även hitta tredje numret i följetången om honom själv.

Bergman ska få veta att han lever.

Sitter hemma hos Jensa och dricker rödvin och lyssnar på gammal hederlig eurodisco. Rätt soft sådär även om han kan vara världens segaste på att fixa till sig, han är ju värre än en tjej.

Blir vidare till Berglund aka. Bergman för förkaka, för planerad färd vidare till Pluttan. Återkommer!

//

"men skriver du sådär så får du fan avsluta med att han blir extremt stekig också!"

Jens 2007-08-24

//

Bebé de la vida de la noche!

La manera, se parece como goberné el ayer por la noche como de costumbre. Fue a casa un poco anterior que había planeado. ¿Pero cuidado? Allright, nos dejó ve lo que podemos hacer magia con esta noche, tuvo que ir abajo a la ciudad y encontrar un poco de regalo al fijador del partido de la noche. Manera, usted sabe cuáles somos. ¡Poco más, un poco mejora que todo el resto!

Tvättstuga / Byggarbetsplats.

Jovars, tvättstugedag idag, och jävlar vad tvätt jag har. Sista maskinerna är igång därnere nu. Började även spontanriva ner mina tapeter igår kväll vilket jag även fortsatt med nu. Måste ju fan dra igång min renovering nån jävla gång så nu är iaf en vägg helt naken och fin. Strukturtapeter suger, både att titta på och ta ner.

Nejfan, nu ska jag nog börja på kortsidan mot fönstret också.

Upon request.

Här är filmen när jag åker kundvagn i Visby, ådrog mig en lättare hjärnskakning och ett par söta sår men var snart på fötter igen. Började föressten riva ner mina tapeter nyss, det var faktiskt riktigt lätt att få bort strukturhelvetet. Skönt.


Cause you're popular.

Undrar hur Linda kunde få tusentals nya besökare över en natt på sin blogg?

Kan kanske bero på detta.

Shit fan, jag måste vara världens sämsta städare.

Lite youtube.

 
Oskar waste'ar en Moët lite fint under stadsfesten i Hudiksvall, tänka på barnen i Afrika var kanske inte så aktuellt just då. ;)


En liten hälsning från mig och Oskar uppe i skorstenen på M/S Cinderella. Jävlar vad det blåste och jävlar vad högt det är.

Fan, skulle ju städa idag, började grejja med massa annat iställe som vanligt. Bilderna från kryssningen har jag lagt upp nu iaf.

Sturegatan...

image2

...sedd norrifrån, är det inte vackert så säg?

Premiär...

image1

...för bilder i bloggen, har inte orkat dra i Nokia PC Suite, men nu blev jag så inspirerad av blogg.ratte.se så jag blev tvungen att gör't. Här är iaf en bild från vägen hem i Lördags, mer skadad MC får man väl leta efter, undrar om han fick någon kramp i armarna? Kanske inte syns men han håller i styret en bra bit ovanför huvudet.

Well, ska ändra bildkvalitén på kameran såfort jag får mitt minneskort, jag har ju trots allt en sån där flashig 5 megapixlare.

Det var som fan.

http://www.vuxenpoang.com/user.php?randid=59377855300

Jag var bara tvungen att göra en också, trodde min mentala ålder låg på typ 12. :)

Ormar, eagleputtar och jävligt goda groggar....

Störd rubrik? No shit.

Blev en helfin dag idag, klockan ringde 07:00 varpå jag snoozade till 07:30, jag älskar att snooza för övrigt. Sen kom Jeppe och hämtade mig för att fara vidare å hämta Westholm. Det var golf på schemat, gick väl sådär. Eller ja, sista nio gick ju helt okej, känns som jag börjar få tillbaka lite känsla från the good old times. Kommer, mer och mer, gick sista 9 hålen 4 över par vilket inkluderat en dubbelboogie pga. taskig avståndsbedöming. Men förbannat kul var det, är sjukt sugen på att börja lira seriöst igen.

Nåväl, sen bar det av hem till Jeppe för lite guitar hero, sommarkryss, samt nhl 2007. Guitar hero hatar jag verkligen, jag blir så sjukt frustrerad av det där jävla spelet, men sommarkrysset var ju kul, eller kul och kul. Gry Forsell har förbannat fina bröst, det var nog mest därför jag ville titta. :P

For vidare till BMB och lalla runt där ett par timmar och besudlade mitt AMEX ännu mera. Fuckers. Jaja.

Apropå rubriken.

Ormar. Jo, letade lite boll på tredje hålet när jag upptäcket en ormjävel en meter framför mig. Jag hatar ormar, äckliga slingrande jävlar. Kollade lite extra varje gång vi letade boll efter det.

Eagleputtar. Den glade amatören Jeppe lyckades driva green på det 16'e hålet, dock treputtade han för par men han var nöjd ändå. Jag hade sånär koppsnurr på en eagle på tian också, men det var en chip så det är inte lika coolt.

Jävligt goda groggar. Jägermeister och Burn kan vara det finaste.

Nejförfan, jag lär nog dricka lite vatten och sova. Av någon dum jävla anledning har jag lovat att jobba extra imorrn.

Bra där, Tomas.

Alla suger kuk i Leksand stars!

Haha, blev en jävligt rolig Torsdag ändå. Vaknade bakfullare än sfnixen i Egypten, en snabb lunch med Lindish och stress iväg till iväg till jobbet. Väl där fick man ungefär körigaste dagen Arne, men det löste sig tack vare min enorma kompetens. Sen kom dårarna två (läs Ratte och Linda) på att vi skulle dra på russindisco på BMB.

"OK!" tänkte min lilla reptilhjärna, så fick det bli.

Blev som sagt askul, träffade på den femmanniga klacken från Danmark som lyckades spöa gulsvart med 4-0. Jaja, skitsamma, sköna var dom. Linda vill även påpeka att det var hon som lurade dit dom efter att hon stulit deras souvenir från stan, en sjal från viksupport.

Nåväl, dom var stabila som fan, vi stod och körde ramsor mot varandra mest hela kvällen, lärde dom bland annat "alla är släkt med alla i leksand", "alla suger kuk i leksand stars", samt "vi är västerås å vi är bäääst", dom lovade dyrt och heligt att dom ska köra allesammans imorgon när dom möter Leksand i Bögendals Arena. ALLA HATAR LEKSAND OCH DET ÄR SANT.

Sen blev det sedvanlig pizza på Ex*, och en tripp upp på mitt tak. Mycket fint. Och här sitter man 03:21 och kommer vara bakis som en smurfunge imorgon IGEN.

Creds för övrigt till Jensa som dunkade i 5 ciderbrickor och en skumpa efter kl. 01 på Pluttan igår. Du lär dig mer och mer mannen!

Lite sådär...

Kryssningen förlöpte förhållandevis lugnt faktiskt, tror inte jag har några större skandaler alls att rapportera, eller så har jag bara glömt dem, men trevligt var det iaf. Som några glädjeämnen borde jag iallafall kunna nämna infödingarna som körde någon form utav regndans(?) eller vad fan det nu var uppe på däck, jag lyckades iaf få dom att köra en Västeråsramsa istället, det var riktigt kul faktiskt, även domaren på buffén, oj förlåt, jag menar kyparen som slängde ut mig efter att jag kört en "duuu kan dra åt...." på honom förtjänar en liten eloge. Du såg väldigt söt ut när du stod där och skrek, tack för att jag fick ta med mig vinet för övrigt. ;)

Annars tror jag Pontus hade en liten time-of-his-life där på natten, dom trodde att jag sov, men i själva verket så blev det en liveshow, hähä. Tack för den kompis!

Som vanligt blev det grönan på söndagen, alltid lika uppskattat, dock hann vi vara inne på området ungefär 1 minut och 45 sekunder innan vi blev varnade av vakterna. Sweet!

Näfan, ska nog gå och hämta lite kaffe, sitter på jobbet och sådär lagom tråkigt, fint väder ute också. Skulle lätt kunnat tänka mig att åka och bada om det inte vore för att jag skulle sitta inlåst här...


Ett, KRYSS, två!

Dags att åka dessa jävla finlandsbåtar igen. :D Denna gång verkar det som vi slår vårat rekord på 21 personer, blir 24 den här gången, det är faktiskt grymt kul att åka i såna där jättegäng. Dessutom är vädret på topp.


Gårdagen spenderades på sjökrogen, var väl sådär förutom höjdpunkten när Jens dök i från terassen med kläder på och simmade till en brygga en bit bort, såg då fan inte varmt ut. :D Tror jag börjar fostra honom ganska bra, hehe.

Näfan, dricka lite vin och vänta in Henke, hörs sen!


Äntligen hockey!

Igår drog säsongen igång, SSK borta i en jävla håla som Gnesta. Vi hängde på hyfsat i två perioder för att sedan rasa totalt i tredje, dock får man väl erkänna att SSK gjorde det dom skulle. Dom är trots allt ett elitserielag även fast det inte kommer bli långvarigt. Blev lite tryck på läktarhåll också: http://www.lt.se/index.asp?kat=st&i1=index_red_2007.asp&i2=1&Id=21752&isp2=hela

Nåväl, sitter här och chillar med en calzone och en stor iskall, fint som fan, sen ska vi iväg och eventuellt förfesta i ett hotellrum på scandic. Hehe, bizarrt att festa på ett jävla hotell i sin egen stad.

Jaja, vi få se var natten leder mig. Återkommer.

Golf!

Var ute och gick 9 hål med Jeppe och Westholm ikväll, fan vad skoj det var, jag måste fan börja lira igen. Litegrann av mina gamla takter satt faktiskt kvar. Iaf när jag la mig i greenkant i jämnhöjd med flagg på ett par 4 uppför en liten höjd. Fan vad skoj det var som sagt.

Ojoj, har inte blivit många timmar sova sen i Lördags, kom som sagt hem 06:30 på Söndagen, hämtade Ratte och Linda på Arlanda 00:45 natten mellan Söndag och Måndag, och så var ju såklart flyget försenat en dryg timma. 03:10 var man hemma för att dra till jobbet strax efter 4. Sen var det dags att dra till Hudiksvall och hämta bilen direkt efter jobbet, hemma runt 8 igen för att bli utlurad till Bill & Bob för en bit mat och ett par kalla. Ohyes, fick iallafall sova 4 timmar den natten.

Well, nu känner jag mig iaf hyfsat mänsklig igen men imorgon får det nog bli en ren och skär softardag...

Vidare så är det ju SSK-VIK i Gnesta på Torsdag, fyfan vad fint med hockey igen! Ah!

Sommarnatt!

Alltså, mina sömnvanor är fan sådär, nu är klockan 06:13 och jag har då igen tanke på att sova, om 24 timmar har jag förhoppningsvis jobbat över en timme och ska därimellan ha förhoppningsvis sovit två gånger, varit förbi mamma och pappa och käkat, kollat första ispasset med gulsvart och även hämtat maltagänget på arlanda kl 01 natten till Måndag.. :P

Rätt skön dag annars, större delen av dagen spenderades på Oskars båt med biradrickning, solglassande och lite wakeboardshow av Klabbe, sen hem en sväng för lite småfix och vidare till fecke hos Uffe.

För övrigt är det förbannat skönt att höra att folk har mig som idol och att ni älskar mig och så vidare, det är grymt uppskattat faktiskt, det ger mig än mer egoboost än vad jag egentligen behöver. Uffe berättade även att han vill ha mig som bestman när han gifter sig. Jag gav honom ett fast handslag och sa, det gör jag lätt, bara jag får hålla tal.

Festen hos Uffe var för övrigt grym, precis som hans och Jennies årliga Augustifester brukar vara, spriten flödade och alla var glada.

Sen bar det ner till BMB, det var grymt soft, Erik hade aldrig varit där tidigare så han var fett imponerad av dess storlek, men som vanligt ska dom envisas med att trycka in över 2000 pers där och då blir det fan drygt, så vi drog vidare till Pluttan istället.

Där Oskar hade slagit på stort och dragit in 6 flaskor skumpa, mycket bra! Dock ville Frida jävlas lite och spruta skumpa med munnen i mitt skrev vilket jag tyckte var sådär eftersom jag inte hade tänkt tvätta mina nya feta svarta nudiebrallor på ett tag. Så CP-Tomas ger igen genom att spruta stackars Frida med champagne i ögat, vilket absolut inte var meningen, så Henke blev lite sur men det löste sig.

Jaja, jag, Jeppe och Westholm drog upp till mig på en snabbbira sen innan vi gled ner till dom andra på Exelscior, och här inträffar ungefär det skönaste på hela kvällen.

Det kommer fram en neger (får man säga så?) i gul pikétröja och min lilla reptilhjärna tänker ju genast, "fan, han är ju gulsvart", och drar igång "ÅÅÅÅH, GULSVARTA, ALLTID MED ER..." varpå hela jävla uteserveringen hänger på och afrikanerna står och diggar med. SÅ STÖRT COOLT.

Nåväl, sen drog vi hem till Jeppe och lirade PS3 ett par timmar varpå jag spöade Westholm i två raka i hockeyspelet.

Tänk så rolig en Lördag kan bli på hemmaplan.

Älska Västerås. Älska mig. Älska mina vänner. Älska inte när klockan är 06:30 och ingen svarar i luren.

Glider i sommartider...

Sitter här och lyssnar på "Sneakers - Glider i sommartider", får mig att tänka som så att sommaren borde fan aldrig ta slut, även fast det har varit en förbannat grym sommar som lätt kan matcha sig med somrarna 1997, 2001, 2003 och 2004.. Om än inte värre, svårt att rangordna dom, 2002 var nog inte helt kass den heller..

Fan vad man sitter och är sentimental, och sommaren är väl inte slut än? Det är ju bara början av Augusti...

Jag vill ha mer semester, någon som är sugen på att dra långt jävla bort i typ Oktober/November, säg bara till!

"....jag glider in i tylösand, tillbaka till båstad, imorgon blir det visby..."

GAH.

Alltså, jag har ingeting emot att jobba. Absolut inte. Men att sitta här en fredagkväll och pendla mellan att slösurfa och registrera fraltsedlar känns ungefär lika upphetsande som att se Christer Ulfbåge äta frukost. Det ryktas om partaj ikväll, Erik är på som fan. Den smurfen sitter hemma och dricker cider. Jag borde nog ta lite komp och dra hem.

Japp, det borde jag. Tjipp!

Bloggpyssel.

Har gjort om lite här som ni ser, jävlar vad pillrigt det var med stilmallar hit och dit, men det blev rätt schysst ändå tycker jag. Passade även på att köpa bort reklamen, fint ska det va'! Orkade dock inte göra om sidan för kommentarerna, det är ju ändå ingen som kommenterar. :(

Fan vilken seg dag det har varit för övrigt, halvbakis och sjukt körigt på jobbet, har nog flippat ur ett otal gånger där idag. Men men, då känns det bara ännu finare att sitta hemma i sköna soffan och dricka cola och bara vara.

Aaah, imorgon är det Fredag, lite synd att man jobbar sent, men det brukar ordna upp sig ändå..

Jaha, nähä, en cigg på det här så...

Dagens låt: Florence Valentin - Pokerkväl i Vårby Gård.

Mmmmmumma!

Änligen funkar mitt eget nät, känns fint som satan!

Kvällen förbrukades en sväng på sjökrogen, sen fick jag ryck och drog till Pluto, liiite mer party där. Som ni alla vet är sjökrogen en kassare version på Konrad.. Men, jaja, skitsamma.

Ringde just maltagänget, lät lite som dom hade det bra, alldeles för bra. Jag borde varit där, men vafan, jag är på hetare ställen än halvafrika.. Haha!

Ooojävlar, kanske man borde försöka och sova, ska trots allt jobba imorgon.. Eller så tar jag en bira till å softar..

Carlsberg Sort Guld.

Är faktiskt riktigt fina om man häller upp dom i glas, dricka svartingarna ur burken har jag fan lessnat på, smakar fan avslaget.

Nåja, ni kanske undrar varför jag sitter och dricker öl nu? Mjorå, hann inte mer än att sätta mig i bilen från jobbet och tänka "fan vad fint att komma hem och softa och käka räkmackor" förrän Henke ringer och säger att det är lill-lördag och vi minsann ska ut. Så det var bara att rätta sig in i ledet och nu är halva ligan på väg ner hit.

Nejfan, en till pilsner, nu lär man ligga på lite!

Ska nog för övrigt göra om blogghelvetet imorgon, får nog bli på jobbet, det är ju då man har tid! =)

Trött som få!

Shit vad trött man kan vara, inatt sträcksov jag från 12 till 12 utan att ens vakna till, som vanligt efter dessa vansinnesresor. Men kul som fan var det, både Hudiksvall och gröna lund.

Småjobbigt att jag har min bil 30 mil härifrån med sönderkörda hjulbultar, men jag snackade med verkstadskillarna idag, dom verkar schyssta. Får fan bli att hämta bilen nästa vecka istället, orkar fan inte stressa upp innan jobbet.

Har lagt upp 569 bilder på grymmast också, mina bilder från Visby och Hudiksvall samt även en serie till från Östersund.

Nejfan, nu får det bli att maratonsova lite mer!


RSS 2.0