Your love is like a prison wall.

Hoppsan!

Hade glömt bort bloggfan, men här kommer iaf en liten update.

Veckan har varit rätt soft, tog semester i torsdags för att samla ihop mina ägodelar. Gick jävligt bra faktiskt. Bara slutspurten kvar nu, så den kan man skjuta på lite.

Har för övrigt hittat en svincool lägenhet till förutom den jag håller på bjuder på nu, 25 kvadrat och ännu mer mitt i city än den andra, ett praktexempel på compactliving. Ska kolla på Måndag.

För övrigt är sommaren här på riktigt! I natt kunde man gå i bara skjorta utan att frysa ett dugg. Svinfint. :)

Ryktas om GSU-öl på djäkneberget i eftermiddag, det vore fint som fan. Bara Bj styr upp.

Ja jävlar ja.

Ännu en helg har flygit förbi, dom går ganska fort när man jobbar sen Fredag och tidig Måndag.

Blom hade jättefest ute i obygden i Lördags, blev en heldag kan man säga med chartrad buss ut i bushen, det var grymt men kunde varit ännu grymmare om inte somliga bönder hade som största hobby att slåss med varandra.

Nåja, blev taxi in till Pluttan, det funkade det med...

Kollade på en lägenhet igår, den var riktigt schysst faktiskt, lämnade ett bud idag också, sen har jag inte hört något mer, vi får se vad som händer...

Haha, idag var jag på polisens utredningsenhet för trafikbrott också, var jag gjorde där kan ni ju klura på, men ganska kul var det. :P

Mycket nu...

Sådärja, tillbaka i stan efter varit i Helsingborg och gett lite synpunkter på nya anläggningen därnere, skönt att komma hem och ha det lugnt på jobbet för en gångs skull.

Andra halvleken av helgen blev för övrigt rätt crazy, blev väckt av PKO på lördagmorgonen, skulle tydligen spelas frisbeegolf i Eskilstuna, sagt och gjort, vi drog dit och banan var minst sagt jobbig att gå. Iaf ett plus att dom sålde öl där. :)

Kvällen fortsatte hemma hos Henke med schysst förfest sen blev det Pluto och ännu mer skumpa, fan det är mycket sånt just nu, jaja... :)

Kvällen blev till Söndag och jag vaknar och ser ett meddelande på MSN från Ratte som lyder "grilla?". Yeah sure, jag är på men först blev vi tvungna att hämta Raggarn som hade strandat i Skultuna efter att han blivit ditlurad under natten efter ett sms från någon Therese, dock visade det sig att det inte ens bodde någon Therese på den adressen, livet är hårt.

Nåja, hämta upp honom gjorde vi, men det var dock inte bara Raggarn som skulle med utan även hans punkarpolare. Aja, 6 pers i min nya lilla bil, det fick funka.

Ett tag iaf, sen kom vi fram till ett rödlyse i höjd med Bellevue, där vi hamnar jämnsides med två kalaspinglor som sitter och gestikulerar, Raggarn och punkarn tycker det verkar vara bättre med plats i deras bil så dom hoppar över dit, mitt i korsningen. Detta visade sig senare vara två jävligt softa tjejer som var nya i stan och inte hade några kompisar. Vad är oddsen på det? Slutade med att dom hängde med och grillade och hängde med oss resten av dagen.

Sen flög jag ner till Helsingborg i Måndags med Lundgren, kollade in ICA's nya superhype'ade anläggning därnere, dock är jag inte särskilt imponerad. Dom kommer få problem därnere.
Jaja, inte min business, var iaf soft med lite öl på kvällen i Skånes pärla, dock kunde vädret varit bättre.


Bubbelvatten.

Är man störd om man beställer in skumpa för 2 lök klockan 7 på en after work? Jag vet inte, men ränderna tycks aldrig gå ur.

Grymt att Jocke och Hanna samt deras lilla bäbis kom upp från Göteborg igår, såna inslag är alltid trevliga, ska åka iväg med dom snart och träffa Markys och Jennys lilla junior också. :)

Ryktas om att Raggarn är i stan också, hade tydligen åkt upp till Stockholm igår för att köpa en plyma av årsmodell 1937.

Dagens låt: Gyllene Tider - Gå och fiska

Trött!

Puh, en hård helg blev det, blev ju inte mindre jobbigt av att det var Valborg i Måndags också, så nu känner man sig lite sliten.

Kryssningen blev faktiskt oväntat lugn för att vara oss, enda lilla fadäsen var nog Rattes fot som gick sönder när han hoppade från hög höjd ner i ett bollhav. Var förbi honom igår och hans fot var ungefär dubbelt så stor. :)

http://grymmast.net är för övrigt uppdaterad med nya festbilder, enjoy!

RSS 2.0