Myskväll!Kolla här'å! Jag kan också ha gayiga myskvällar!

En iskall efterjobbetpilsner samt en bandupptagning på Rattes sjukhusvistelse på TV, mysigare än så här kan det väl knappast bli?

Ska även tilläggas att jag är lika naken som moder jord en gång skapade mig, naken samt med öppna fönster, man känner sig jävligt fri på något vis, kanske som ett djur som sitter under en gran uppe på ett högt berg och spanar ut över milslånga vidder.

Fast den räven, eller vad fan det nu hade varit hade nog varken Åbros bryggmästaröl eller 40" LCD-TV.

Men å andra sidan slapp nog den fan jobba fredagkvällar också...

Tack Ronny!Fick en present av Ronny igår som han hade köpt i RLS Amsterdam, den ska föräras med bästa reklamplatsen i hela lägenheten alternativt ytterdörren. Paradiset på jorden, för er som inte varit där (red light alltså;).

För övrigt noteras att min fejd med 118100 fortsätter, fick ett SMS i Måndags, "118100 ber om ursäkt om du blivit missnöjd med vår tjänst Svar På Allt. För att gottgöra dig kompenserar vi dig gärna med nästa fråga gratis. Med vänliga hälsningar, 118100".

Till det kan vi även tillägga att 8 av mina cirkus 10 busringningar i Fredags blev krediterade för att dom inte kunde hjälpa mig med mina ganska triviala bekymmer. Jag förmodar att kampen fortsätter i helgen.

Dumt att använda sig av sitt eget namn när man hotar med stämning från ICA Sverige AB kan kanske tyckas. Men 118100 hävdar ju att Coop's pommes är godare än ICA's, hade jag fått för mig iaf.

Slutdravlat, nu blir det pasta carbonara, den nakna kocken ska få dominiera igen!


Drogliberala stadsbiblioteket.Fann denna på väggen på bron över Vasagatan på stadsbiblioteket, okeeej? Trodde inte detta var riktigt vad biblioteksväsendet stod för, men man lär sig något nytt varje dag. Vad jag gjorde på stadsbiblioteket förtäljer dock inte historien.

Skön kräftskiva hos Tingström i Lördags för övrigt! Tror jag fick i mig en kräftstjärt samt en halv klo, nytt personligt rekord tror jag fan. :D

Julafton på Sturegatan.97 kilo hemelektronik hem till mig i eftermiddags, tack sa Bull.

Noteras bör även att kvällen spenderades på Svanå dagcenter, tror inte vi hade ett normalt samtalsämne på 3 timmar, men vad kan man begära? Tror jag vet det mesta om instutionsinnehavarnas sexliv nu, och det är fanimej inte friskt på en jävla fläck! :D

UFO'n på Sturegatan?Nä, faktiskt inte, bara ett gäng byggjobbare som har tagit hit den absolut högsta jävla byggkranen jag någonsitt sett och håller på skickar runt containrar utanför mitt fönster. Antagligen har det att göra med den nya gallerian som någon har smällt upp utanför min port där societetstanter ska kunna köpa italienska korvar och andra delikatesser, bland mycket annat antar jag. Öppnar på Fredag.

Fick iallafall ett stört sug i bungyjumptarmen när jag fick syn på kranen. Satan i Sävsjö så hög den var!

Super-G med en kundvagn.Bjuder på en till klassiker i sensommarmörkret, jag i en kundvagn nedför en kullerstensbacke i Visby förra sommaren...

Fan, måste skapa lite nytt vansinnesmaterial känner jag, ska till Svanå och hjälpa Henke (som för övrigt har förlovat sig med Linda! ;)) på Torsdag med att montera en byggställning, den borde man la kunna leka med...

Grattis, för övrigt! :P

Var fan tog sommaren vägen?

Känns som det var igår vi drog till Gävle för att kolla på fotboll och leva jävel, det var i slutet på April och kanske årets första riktigt varma dag, över 3 månader har gått och det har varit sjukt mycket upptåg och jag har överlevt ett otal bakfyllor och skallfrakturer sen dess.

Men ändå, känns som det var igår, eller max en vecka sen... Nu måste man typ nästan ha jacka på sig när man åker till jobbet på morgonen och solen har jag inte sett på flera dagar. Dessutom är min nya TV och musikanläggning flera veckor försenad. Konstigt att man blir less. :-/

Fixade iaf tid hos verkstan för min bil idag, att glida runt en hel sommar med körförbud är fan inte så jävla hett alltså, men nästa Torsdag får jag iaf en ny styrled, whooooho.

Halvdag på jobbet idag, känns som det kan bli aktuellt imorrn med om det blir läge, glida hem och slentriansomna till en dokumentär om presidentes Air Force One är så grymt underskattat. Sova middag is the shit.

Det är blev ju inte så roligt, mest ett utfyllnadsinlägg bara för att uppdatera, jag tror jag går och tar en varm dusch istället.

Naken.

Gäsp!

Fredagkväll, och jag ligger hemma i soffan, måste varit evigheter sen men jag klagar inte, faktiskt inte ett dugg. Känns fan helt rätt.

Besöksrekord i min lägenhet i Onsdags, 17 pers!! Och det kändes inte överdrivet trångt heller. Förfest till årets första bortaresa, som gick till Karlskoga. Mjotack, nu har vi satt standarden, kommer nog bli en jävligt rolig säsong, speciellt om grabbarna på isen gör sitt också, vilket jag iofs absolut tror dom gör, vassare trupp än på jävligt länge.

Nejfan, en dokumentär och en påse chips får det nog bli!

Jag vet, jag veeeet!Klassisk, men ändå, klassiskt är vackert.

NU: Dokumentärdax på Sturegatan, Varfor.Rasade.World.Trade.Center.SWESUB.SWEDiSH.PDTV.XviD-Swetv.

IMORGON: Förkaka hos mig och därefter bäverjakt i Karlskoga!

Ja jävlar.

Tryck i helgen? Nä, vadå?

Klockan ringde 05:00 i Fredags morse, framemot 06:00 nångång på Söndagmorgon sov jag igen. Man lär väl ta vara på helgerna och då finns ingen plats för att sova...

Gustavsvik i Lördags var fett skoj, blir nog fan aldrig trött på att dra till såna där ställen, höjdpunkterna var nog min och Johans herren-på-täppan-tävling i trattrutschbanan eller kanske halvansiktsplasket från tian, hur som haver var det grymt skoj och det snackas redan om ett återbesök redan på Lördag.

Påminner lite om förra våren när vi gick igenom mellansveriges alla vattenland under loppet av ett par veckor - repris? Jatack!

Imorgon får jag äntligen min nya lur, ska bli mäkta skönt att slippa Klabbes gamla härke från '03, thnx anyway för lånet. ;-)


Så kom och håll om mig!

Jag spelar Nanne Grönwall så grannarna kommer å klagar! :D

Kom hem sent inatt så jag skiter i att sova, istället kan man dricka vitt vin och lyssna på riktigt gamla klassiker, det är fan inte helt jävla fyskam. En baginaboxare har jag vid min sida, vem fan skulle ens försöka vilja ha en flickvän när det finns baginabox? :D

Johan å Madde kommer med tåget till Västerås vid 10, då drar, vi, Ratte å Lina till Gustavsvik.

Återkommer!

118100 avslöjade!

Som bekant kan man SMS'a en fråga om vad fan som helst, och dom svarar. Kom att tänka på det idag när jag hade tråkigt på jobbet...

Tomas: Kommer jag få idka älskog inatt?
118100: 118100 tror att denna romantiska fredagskväll kommer att innebära mycket mys och bus i sänghalmen för din räkning, vilket känns helt rätt i detta väder. Ha så kul!

Okej? Låter ju rätt okej, iaf som den känns nu, ha ha ha.

Jag provade en gång till med något som jag undrat länge över...

Tomas: Vem vare som kasta?
118100: Det var 118100 som kastade en varm kram åt ditt håll. Vi lovar att säga till innan nästa gång.

Pang, där raserades deras trovärdighet helt.

Hm, vet inte om jag ska ta ett glas vin till, ta en cigg eller gå och duscha.. Vi frågar 118100.

Tomas: Vad ska jag göra nu?
118100: Om du inte vill sova och inte har något jobb eller skola att tänka på så varför inte ta en morgonpromenad eller ta en kopp te och en godbok. Ha en bra dag!

Morgonpromenad kl. 17:10? Njae, 118100 är blott en dator med ett dock jävligt avancerat svarsscript, att notera är dock att dom två senaste SMS'en kom innan jag hunnit stänga luckan på luren. Men inte det första, så det kanske det ligger lite sanning i. :D

Västeråsare - Kanske inte riktigt som andra.

Slösurfade lite på vlt.se och kollade på lite gamla upplagor av "Dagens fråga", slog mig ganska snart att Västeråsare är ett tämligen annorlunda folkslag, kolla här...Schyssta klubben, kanske inte så uppseendeväckande iofs, samhället är väl så idag...Okej, vi åker alltså taxi förbi våra stackars medtrafikanter och skrattar. Aja.Nu börjar det bli intressant, ett gäng 90-åringar som glider runt i taxi och skrattar rått åt folk som fått problem med sina bilar. Pantertanter säkerligen....som dessutom kan klassas som höginkomstagare, what the fuck? Går man inte i pension vid 65? Inte i Västerås iallafall.Ingen homofobi här inte, rika, elaka jävla gubbar och kärringar som hänger på gaybarer. Jag borde flytta.!=#)("(/¤#)=, vad är det för fel på oss/er? Ni kanske borde börja hänga på mitt jobb istället, jävla mutanter.

Eller nej fan, gör helst inte det.Okej! Vi har alltså ett gäng 90-åriga jävligt elaka rikemanseskimåer av homoerotisk natur som samtidigt är yrkeskriminella och förpassar sig mellan gaybarerna i limousintaxi. Nämnde jag att jag skulle flytta?Hur fan gick det till med fortplantningen då? Jag fattar fan ingenting, kom så drar vi härifrån!

Så här gör man entré.

Bilder från ispremiären i Söndags, så jävla skönt av Lindh att glida in under introt på det där sättet. Rikigt jävla vackert, synd dock att jag var 5 minuter sen och missade det live, men men.

Cred till tejpen och Koivisto för bilderna!

AON?!

Någon som har någon erfarenhet av hur deras försäkringar är? Det är nämligen dom som agerar försäkringsbolag åt 3's "drulleförsäkringar". Ringen en liten snärta för ett tag sen och undrade varför det inte stod samma sak på min förlustanmälan som min polisanmälan när jag söp bort min lur.

WTF?! Är det drulle så är det och hon ska väl ge fullständigt fan i om jag inte lyckades återge exakt vartenda ord likadant när jag plitade ner en lätt stressad polisanmälan som när jag skulle förklara för killen på 3 hur min telefon försvann, vilket jag inte ens vet egentligen. Blir så jävla trött, kan ni bara ge mig en ny lur, tack, helst nyss också.

Inte hört något mer, hon skulle återkomma, är det så att dom nekar mig ersättning pga. det där kommer det bedrivas hetsjakt big time på dom jävlarna.

Aja, hörs, nu är det städkväll på Sturegatan!

Btw, grattis på 15-årsdagen Linda, hoppas du får en jättemyZig födelsedag med massor av tårta, ballonger och presenter! :D :D :D

En helg i 190.

Fort gick den och jag hann med att göra ungefär allt tror jag, utom någon egentlig nytta förutom när jag hjälpte Klabbe att måla lite. Vingåker och VIK's första isträning igår, fan vad skönt att säsongen är igång snart.. Gör ingenting alls att det snart är höst. :D

Nejfan, nu lär det bli soffan, funderar seriöst att sova till 05:00 imorgon bitti, helgen innehöll ju inte direkt någon vila, om jag uttrycker mig milt.


Oskar is the shit.

Behöver jag ens säga något?

Iofs, dagen spenderas hemma hos Klabbe, han gav mig öl, jag målade hans vägg. Ibland iaf.

Nu är det förkrök hos Oskar, jag vet inte ens varför jag skriver i min jävla gayblogg, måste dock ha lite lugn å ro så jag lutar mig till blogghelvetet.

Könshår har jag inte längre , jag brann upp skiten
det brann som fan
jag älskar känslan...
lukten
mmmmh..

Sen hade jag sönder typ hälften av oskars alla glas. hoppas han inte dödar mig imorgon när han är nykter och inser vad jag har gjort.. Oups !

Förresten.
Jonna är en sjukt bra tjej !

"Jag sa att ni är nötter."Sökte på mig själv på tuben, fann bla. denna. Visste inte att Ratko lagt upp den, bruden i bakgrunden är fan roligast. :D

I övrigt noteras det att det är typ högsommar och jag jobbar kväll, hoppas ni har det kul ute i solen om dagarna era jävla svin, dock är det Fredag imorgon, då kanske en annan också kan få vara med och leka.

Fjortislove är det bästa, eller vad säger du Jensa? RixFM kanske ringer och styr upp det åt din fördel imorgon också, då ska du fan bjuda mig på bira i ett halvår. :D

RSS 2.0