Oväder?

image78

Hoppsan! Hon får gärna dra hem till mig, haha! ;)

Sundqvist: Cred! Hälsa från mig nästa gång!

Denna jävla Thailandshysteri!

Vad är det med folk? Kan med lätthet nämna över 10 pers som dragit till Thailand bara dom senaste veckorna, det är väl inget fel på vårat Januariväder?

Vem fan behöver ljusblåa hav och millånga stränder när man kan bli sjöblöt bara av att knalla ner till Subway för att köpa sin frukostmacka.

(nej, jag är inte bitter.)

Det kom ett MMS.

image77

Från Jesper, som är i Åre, han hade hittat denna by där uppe någonstans, dit kanske man skulle flytta?

Eller nej föressten, fan inte efter det man såg igår, 75 mil för att se ett lag som inte ens VILL spela hockey, hade ju fan lika gärnat kunna legat hemma och käkat ostbågar och lyssnat på gamla bandningar av Hylands Hörna.

Bilden talar för sig själv!

image76


Sååå jävla vacker!

image74


Vackrare än så här kan nog ingen människa bli, helt seriöst, det blir inte bättre än såhär. Har suttit och tittat in i dom där ögonen typ varje lugn stund på jobbet idag. Det är ju fan helt sjukt. Det blir inte bättre än sådär. Just därför har jag lagt ner allt vad parterskap heter, för jag kommer ändå aldrig få gifta mig med Tuva. :/

Livet är hårt, alltför hårt. Ibland.

Okej?

image72

Hittade denna lite lätt märkliga bild i min telefon idag, verkar blivit tagen Fredagen för två veckor sen.

1. Vem fan är det?
2. Varför blöder han ur näsan?
3. Varför ligger han på kullerstenar?
4. Varför har jag tagit kort på honom?

Mystiskt, nu blir det pasta och köttfärssås, verkar se ut som det blir en eftermiddag/kväll med OB och då måste man vara väl förberedd.

Horungar!

image71

Inte tog med att man betalade hundratusentals kronor i skatt förra året, nejfan, sug gärna ur mig lite till!

Ska bli spännande att se vad man får för dessa tusenlappar, kanske lite fler farthinder på vägen till jobbet, ett gäng parkeringsvakter, eller varför inte en helt ny boulebana i Vasaparken?

Imorgon är det iaf Fredag, och det kan inte ens skatteverket ta ifrån mig!

Zzz!

image70

Jävulen vad skönt det ska bli, har en nybäddad säng med rena sängkläder. Precis vad jag behöver just nu när man inte sovit vettigt sen i Fredags. Drog ju som bekant till Växjö i Lördags, vilket var en förbannat rolig resa. Blir till att slänga upp lite bilder såfort Nywertz skickar dom till mig.

Igår skjutsade jag ner Johan till ett ställe utanför Skara för att hämta hem en ny 9-3'a till honom, den senaste dog ju i ett dike utanför Enköping. :) Svinfint att sätta sig bakom ratten och köra 60 mil efter den där tämligen hårda helgen plus en arbetsdag. :)
 
Jeje, självömkan är det värsta jag vet, men förbannat skönt ska det bli att lägga mig i min nyrekondade säng iaf!

Nu ska ni få finbesök!

image69

Bilden föreställer någon form av torg i Växjö, förmodligen Växjös absoluta mittpunkt.

Drar ner ett skönt gäng imorgon runt 13 för att kanske ta någon öl och utforska lokalbefolkningen imorgon kväll för att senare se gulsvart krossa poplaget från Småland på Söndagen, roadtrip & partyresa is the shit.


Jo'rå så att...

Halva veckan avklarad, och jag har nog fan inte uträttat ett skit varken på jobbet eller hemma, softarvecka kan vi kalla det...

Verkar varit rörigt i arenan idag, oväntat att det var tjocklasse som skulle göra bort sig, förhoppningsvid kommer dessa övergödda vakthoror inte undan denna gång. Och SOM VANLIGT jobbade jag kväll när det var onsdagshemma.

Fick för övrigt en liter grant's i muta av en tysk lastbilschaffis idag, den satt inte helt fel. Någon som ville komma över på en liten whiskeypinne på Lördag eftermiddag när jag kommit hem från Motala kanske? :D

Min prins!

image67

Den finaste jag har!

Dagens outfit.

Röd ganttröja.
Vit encoreskjorta.
Ljusa nudiejeans.
Vita sneakers.
Dryg attityd.

Första utgången 2008, tillika avskedskrök för Jensa kan inte gå fel.

Mer...

image66

Det där med emu'n...

...kanske inte var helt sant, även fast det vore jävligt coolt. Var mest en kul ripoff på Theas blogg där hon proklamerade att hon ville ha en hund, sen var ju karusellen igång, "sugen som fan"-syndromet spred sig som en löpeld genom bloggsverige.

image65

Sugen som fan!

image64

Måste bara lösa vissa praktiska detaljer.

Åfan?

image63

Jag läste på en helt annan blogg att man ska akta sig för branten? Dårå? Jag tycker branten är bra, han hjälpte mig med tapeterna igår. Vilka för övrigt inte återges helt rättvist pga. min obscena bygglampa i bakgrunden.

IQ-test!

image62

Jag är alltså slugare än 96% av alla andra. Kanske man skulle börja visa det då? ;)

Testa dig själv här, och kom ihåg att ta screenshot om du får något att skryta med. Mensas intag låg tydligen på 131 för övrigt....

Nyårspuff.Våran lilla skapelse från Nyårsafton, hyfsat bra drag...

Sjukt sliten är man efter helgen, känns som jag skulle kunna sova en vecka!

RSS 2.0