Långt nytt hår!

Befinner mig just nu långt upp åt helvete i en skidstuga någonstans utanför Sundsvall, kom upp igår någongång igår runt 17-tiden, och sen dess har dimman legat tät. En annan fick ju ingen sovplats så jag byggde en mindre lägenhet under vardagsrumsborder med spegelvägg och hela kittet.

För övrigt känns det som denna helg verkar gå i bensinbombers samt intebrysigomettjävlaskiternas tecken.Men kul som fan är det.

Som fan, klockan är runt 4 och vi har redan hunnit med att varit ner till den lokala "staden" Bergsjö och levt jävel och köpt ännu mera sprit. Där för övrigt systembolagets sötaste kassörska jobbade.. Dock verkade hon bara halvsugen på att åka med till våran partytuga...

Olle säger att vi måste blanda mer zink och svavel, Oskar säger att räcker till ett par till. Nu jävlar ska vi spränga Norrland i luften.

Kanske återkommer sen. Gott nytt alla som läser! (och ja, jag är trevlig idag).

((och nej, vi är INTE populära här))


G! G! G!

!@#$

image61

Avgå Horace Engdahl!

Fattades bara detta, dessutom såg jag någon jävel på stan igår knalla runt i dessa äckliga jävla skapelser, i slutet av December. Hallå? Jag var bra sugen att kliva fram och fråga idioten ifråga om denne inte ägde några andra skor.

Jaja, nåväl, sitter och suger på en efter jobbetbira, blir att glida till Skallis så fort Rattfan kommer hem från jobbet, Rögle hemma ikväll för dom som inte visste det. Blir säkerligen utgång efter det också, och jag ska jobba kl. 07 imorgon. Hähä!

Laser är gott.

image60

Bilden föreställer mig när jag slukar en stråle med grön laser, brände till skönt på tungan efter en stund.

Henkes nya laserleksak var för övrigt helt sjukt roande, tex kunde man stå på Bergmans balkong på Bondebacken och lysa rakt in i Sky Bar, undrar om dom blev förvånade när hela väggen blev grön stup i kvarten. Finns många roliga användningsområden för den där. :D

Aja, fortsatt trevlig julafton eller något, och glöm inte bort att alla med röd luva är potentiella våldtäktsmän...


Folket har talat!

image58

Polen är ju ett hett alternativ annars.

För övrigt ferka ikväll, känns som det var ett bra tag sen sist. Skål!

För övrigt 2, så verkar jag tappat läsare som fan. Uppdatera lite oftare kanske?

Vita helgernas förlovade tid!

Frågan är om det är värt eller ovärt att jag ska jobba nästan varje dag fram till nyårsafton, inkl. varje Lördag & Söndag, jag kan ju nästan ta och gå med i IOGT på en gång. :-|

Blev ju ganska lugnt helgen som var också, förutom lite öl och whiskey i bubbelpoolen, rätt soft med en hotellweekend sådär ändå. Även fast jag hade ett enkelrum för mig själv på något som kallas för "Romantikhelg", hehe.

Reseledarhenke har styrt upp nyår iaf, kan nog bli riktigt livat, hyra stuga is the shit. Midsommarrepris någon? :D

Nejfan, kanske skulle ta och göra lite nytta alt. surfa vidare. Jag är ju trots allt på jobbet.


Film från i Onsdags.


Riktigt skön gårdag!

image57

Första bortaresan arrangerad av GSU blev en total succé, lätt roligaste bortaresan ever som jag har varit med om iaf. Enda drygheten var väl egentligen när värmlandspolisen fick för sig att dra en PL20 (genomsökning av fordon) av hela bussen när vi precis kommit in i Värmland. Lite bengaler beslagtog dom, grattis.

Kommer väl säkert någon utförligare rapport från någon som orkar, riktigt skön resa iaf och riktigt skön efterfest på Konrad sen. En riktig bonus var ju att spelarna gjorde sitt på planen också, första bortasegern på två månader, huhu.

Lite tidningslänkar, såklart otroligt fyllda med faktafel, men skitsamma:

http://www.kanon.se/071213/klackbrak.htm
http://www.nwt.se/ArticlePages/200712/12/20071212230039_390/20071212230039_390.dbp.asp

En sommarklassiker...Alla kan vi väl behövas piggas upp i höstmörkret, Öland i somras, det var tider det!

För övrigt är det jävligt fint att sitta naken i soffan och sippa på en Astrakan efter en hård arbetsdag, snart blir det in i duschen och sen vidare till Nywertz på förkaka...

The man on the bridge, Jens-O?

image56

Aj aj aj! Det bultar och det bankar! Här får du för att du jävlades med mig i hissen och kallar mig Lördagsjobbare. :D

Iofs inte mer än rätt, Fredagkväll och jag sitter hemma, när fan hände det sist? Iofs jävligt soft eftersom jag är trött som en taliban efter att skjutsat Henke och Linda till Arlanda kl. 4 imorse...

Annars så har veckan varit rätt soft, hade Johan som inneboende Tisdag till Torsdag vilket resulterade i Trevliga Tisdag och en allmänt soft laidback livsstil. Jag klagar inte. :D

Som sagt, jobb imorgon, känns bra, alltid trevligare att partaja om man gjort lite nytta innan, för visst blir det väl partaj imorgon, gott folk?

Aj som fan.

image55

Bilden föreställer min mage efter natten lilla fadäs, skulle bädda ordning sängen på fyllan men eftersom sängen inte är helt klar saknar jag en vettig stege att ta mig ner på så det måste bli ett litet skutt ner på trappstegen vilket jag inte riktigt till fullo behärskade efter ett gäng syltburkar på Bill & Bob så stegen måste ha vickat när jag tog mark på den och jag lär ju slagit ett par volter i luften, slog i golvet med en jävla smäll iaf.

Det positiva av det här var ju iaf att jag skrapade bort en irriterande leverfläck som jag hade på magen, har tänkt ta bort den aslänge men nu försvann den iaf, precis som jag lyckades skrapa bort en likadan jag hade på ryggen när jag vurpade på cykel för några år sedan.

RSS 2.0