Coco jamboo!

Jag har fått dille på gamla discodängor från mitten på nittiotalet, riktigt riktigt klassisk musik.

Just nu spelas: 13-va-mr_president-coco_jamboo

Annars då?

Jofan, försov mig typ 3 timmar imorse, borde ladda luren oftare. Har även fixat det sista med takstolparna, imorgon ska fan ***** komma upp! :D

Avslutade kvällen på ABB Arena Nord (syd är äcklig!) för att se gulsvart spöa postorderlaget från Borås med 3-1, nu blir det ner i tvättstugujäveln och hämta 3 ton tvätt...

Snart Fredag!


Elefantjävlar!

Kan inte få denna ur mitt huvud efter i Fredags, dock rätt skön ändå. :P


Äntligen Måndag!

Eller inte, dock har kreativa veckan börjat bra, målet är att jag ska sova ovan golv innan Lördag.

Helgen blev för övrigt lite konstig, började jävligt bra i Fredags med skön förfest och vidare färd till bussen för destination Nyköping, väl där började väl minnet svikta, dock vet jag att jag sett delar av Nyköping där jag tror ganska få Västeråsare fått sätta sina fötter, kan säga som så att väggarna hade en mysko gul färg och det var absolut inte varmt därinne. Var visst ett jävla hålligång. Blev inte riktigt mig själv efter den lilla vändan, så resten av helgen ängnades åt toksoftning, äntligen en billig helg, var ett tag sen..

Zlatan vs. EkwallLite rolig kan han ju vara ibland, faktiskt.

Partyresa till Nyköping ikväll, avgång 16:00, men var fan är förfesten? :D

Skönt med seger!

Och jag syftar INTE på bollrullarna på Råsunda, hade faktiskt varit ganska kul om dom torskat, utan VIK's seger hemma mot Växjö med 1-0, som vanligt jobbade man kväll och kunde inte närvara..

Börjar återhämta mig lite lagom efter helgens boattrip iaf, även fast jag har grymt ont i ryggen fortfarande, 1 liter ren Bacardi Razz och sen på med den där jävla kycklingdräkten, endast smärtan påminner mig om att det måste varit en grym kväll..

Börja grina, idiot!

Tog inte alltför lång tid innan tönten började böla för VLT, detta kan bli kul. För er som inte fattar att länken till Oskars blogg finns här till höger så lägger jag den HÄR också!

image54

Wellnescenter

Det är alltså namnet på firman vars tönt till ägare lagt beslag på abbarena.se/com/nu, självklart gjorde Oskar slag i saken och reggade en domän som HAN hade glömt att regga åt sig själv, wellnescenter.

Målet med denna är att den ska komma före hans egna patetiska försök till hemsida på en heeeelt annan URL vid en sökning på google, hjälp till du också med att länka till wellnescenter.org, men kom ihåg att länken måste heta "wellnescenter" så citat fyller vi upp skiten med hästporr slut citat.

Skit ska skit ha!

Skratta eller gråta?

image53

Lycka till, eller något.

Kom just hem från Huddinge, fyfan vad värdelöst, orkar fan inte ens skriva något om skiten. Skönt att spelarna visar lite känslor efter matchen men skippa gesterna mot oss bara för vi säger vad vi tycker om eran pinsamma insats. AAAAAAaaah.

Gick en del glögg va?

image52

Aah, ser redan fram emot en repris fast med lite mer ädla sorters glögg.

Hockey ikväll, mot Bajen som knappt har råd att åka hit. Tattarlag! Kör över dom!

!@#$%

Jag hade tänkt måla mina väggar sista vändan, men praktikantslinkan hade ju blandat min färg 38 nyaner för ljust, jävligt värt. Hur svårt kan det vara att hantera en färgblandarmaskinsjävel?!

Fan, får ta och spackla lite istället, fan, min kreativa Lördag blev visst inte särskilt kreativ.

Aja, glöggkväll hos Berglund ikväll iaf, det kan nog bli alldeles alldeles underbart, glögg kan vara det värdaste med vintern..

Nu ska jag doppa huvet i spackelburken!


Vad väljer du?

image51

Nästan lite som att stå vid den där pärleporten eller vad det heter när man dött och välja mellan himmel och helvete. :D

Hittade för övrigt denna hiss någonstans i Stockholm förra Lördagen...

Bjuder på en byggarbild.

image50

Längesen jag gav er någon bild från lägenhetsbygget, har legat lite på is ett tag eftersom mina arbetstider och övriga uppbokningar inte riktigt sjunger samma sång som mina byggplaner.

Bilder är iaf från vinden, eller ja, ovanför min lägenhet eftersom jag egentligen bor på själva vinden. Men i varjefall så är det sjukt jävla trångt, och sjukt mycket jävla sågspån däruppe, skulle man gömma ett lik däruppe skulle det aldrig återfinnas.

Nåväl, rören som sticker upp är topparna av min lilla upphängningsanordning...

Jaja, Fredag imorgon, Malmö hemma, Fredagsmatcher kan vara det bästa.

RSS 2.0