Är jag en facebookhora?

image35

Blev ingen utgång igår, helt otroligt. Låg hemma och kollade på filmen "Storm" som för övrigt var helt jävla störd fast ganska underhållande ändå. Och så pillade jag lite med facebook förstås, man måste ju hänga med i trenderna liksom. Gick igenom lite gamla bilder och laddade upp ett gäng, nu måste ni gå in och kommentera ty jag älskar uppmärksamhet.

Ikväll blir det jobbfest hos Evvy, kan nog bli ganska intressant, våra jobbfester har ju en tendens att urarta ganska fritt. Men först lunch på Billobob, fördrink på Skyan och en sväng förbi Berglund!

Kvällstidningsjournalistik.

image34

Kvällstidningar är för underbara ibland, hade dom verkligen inget annat att sätta högst upp på förstasidan?

Det mest skrämmande är väl vad läkarna hade för relation till "Ante", brrr...

Nejfan, en snabbdusch och in i duschen, idag måste jag verkligen klippa mig och nu ska inget annat få komma i vägen, dessutom är det Fredag idag, undrar vad som kommer hända med mig då?

Aftonbladet vet vad som gäller.

image33

Så klockren, fast det klart, vem fan vill se Zlatan när man kan se kung Julle istället?

Fyllebowling is the shit!

image32

Bilden är från våran lilla eskapad i Fredags, jag och Henke började med att dra ner på After Work på BMB runt 17, och jävlar vilket gott vin dom har där tyckte vi båda två så vi sög nog i oss tvåsiffrigt antal glas båda två.

Nångång efter 20 fick vi tydligen för oss att dra till Strike och lira bowling iaf, och det gick ju som synes, sådär. Men förbannat kul var det iaf, och mer drinkar blev det. Allting är svart efter Strike och jag vet bara att jag vaknade hemma i blöta kläder och trasiga jeans, men det var nog bättre uppvaknande än vissa andra, he he he.

Nåväl, helgen fortsatte i ett fasligt tempo och det är faktiskt först nu jag haft tid att blogga lite, tryck hela tiden liksom..

Och imorgon ska jag faktiskt försöka hinna med att klippa mig också, blir du nöjd då, Linda?

07:07, Lördag.

Klockan är snart tio minuter över sju och det är Lördag, vetifåglarna varför jag är vaken nu men det är jag tydligen. Ringde just Klabbe, han jobbade. Alltid roligt att retas med folk som är uppe och jobbar tidigt på morgonen på Lördagar. För övrigt var han lite ledsen för att han inte fått cred för bilden jag använder på mitt kreditkort, så här får du det Claes.

Tack Klabbe för den otroligt fina bilden du tog på mig på kranarna i somras, love ya min lilla snuttis!

Ringde just Ratte på hans hemtelefon också, men att han svarar denna tiden är väl mindre troligt än att Påven ligger hemma och runkar på påskdagen. Kanske lika bra, han behöver väl sova. Stackarn.

Johan köpte ett hus i veckan föressten, i Bålsta(!!), det är lite stört, fast även lite coolt, han har lovat att jag ska få bo i deras förråd på somrarna. Fint som fan. Vem behöver svindyra hotell på troppan och ibiza när man kan bo i ett förråd i Bålsta liksom? Nej, tänkte väl det.

Henke har för övrigt lovat mig att han ska hjälpa mig att sno på med renoveringen, vi kör igång som satan nästa Måndag, hähä. Glöm inte bort det nu Henrik. :D

Jaha, klockan börjar närma sig halv 8 och jag har hittat världens grymmaste skiva i mina gömmor:

VA-History_Of_Dance_10_The_Eurodance_Edition-5CD-2007-DOC

Helt underbart skönt att sitta här morgonpigg och kry som en lärka och lyssna på musik från svunna tider och vara nostalgisk, vissa av låtarna har man ju helt stört coola minnen så man ryser i hela kroppen samtidigt som man bara sitter och ler. :) 1997 was the shit.

Fick för övrigt inbjudan till sån här klassfest 10 år efter för ett tag sen. Ska man gå eller ska man inte gå är ju frågan? Känner på mig att dom flesta därifrån är en hög med trashade sosfall som bor kvar på Bäckby, har en hög med ouppfostrade ungar, dricker vin med skruvkork, röker under fläkten, samt åker till Skara sommarland på semester. Vi får väl se, går PK så går jag.

Måste nog bestämt ta och tanka lite mer History of Dance, detta är ju helt stört bra. Skulle kunna sitta hela morgonen och lyssna på gamla godingar och dricka hmm, saft.

Justja.

Jag måste bara ställa frågan till er som håller på med alla dessa jävla facebook-invitations (för jag vet att många av er läser här), vad i helvete är meningen med att ha en massa förbannad jävla skit på sin profilsida? Börjar mer och mer fundera på att ta bort hela kontot. Varje gång man loggar in har man 6-7 jävla inbjudningar till någon jävla topplista eller vad fan det nu kan vara.
Det ironiska kan mycket väl vara att det är samma människor som klankar ner på Lunarstorm. Pinsamt.

Nåväl. Ska nog ta en cigg och softa vidare. Ska nog ringa Henke, fan, jag vill göra något kul idag.


Poliswannabe?

image31

Nej, faktiskt inte, men man måste ju prova på deras liv lite då och då. Hittade denna utanför ABB Arena i Onsdags.

Inte gjort särskilt mycket annars, jobbat och varit dyngförkyld, känns som det börjar släppa nu dock iaf. Whiskey och Echineavadfandetnuheter is the shit.

Nu blir det "Beck - Det tysta skriket" uppe på loftet. Fredag imorgon! A'yeh.

Ja må han leva!

image30

Det är inte lätt att vara dagvill, trött och förkyld som ett jävla dagismongo, men jag tar på mig det!

GRATTIS SOM FAN!

Dagens singeltips!

image29

Hehe, kan nog bli en ytterst trevlig tillställning. Glöm inte bort träskorna, banjon, halmhatten och det obligatoriska grässtrået i mungipan, då blir du nog ett lovligt byte..

För övrigt är jag förkyld som faen, riktigt jävla drygt. Kan det vara så att det är medaljens baksida från i Söndags?

Alltid med er.

image28

Ja jävar, har nog haft ont och haft träningsvärk lite överallt idag, ett mindre genidrag att ta semester så här dagen efter. Men grymt kul var det och grymt röj var det precis hela tiden, kan nog bli en jävligt livad säsong.

Och matchen? Ja, den vanns med 5-2, alla går på SOS på Södermaaaalm...

Inte så ego ändå va?

image27

Vafan, det är ju en vacker bild och plåtad i ett ögonblick där jag kunnat vara fiskmat ögonblicket efter. :)
Och ja, det är mitt nya visakort.


Törstig?



Film från igår, säg till den dagen ni drar en bira snabbare än Brandtling. Eller gör inte det föressten, kommer ändå inte tro er.

Livet är ett TV-spel!

Jag antar att det inte är en slump att alla bra saker i tv-spel är svampar, mynt, flaskor och vapen medans dom dåliga är poliser, taggtråd, små svarta saker, kvicksand samt laser. Den som leder highscorelistan när han dör vinner!

Nu ska jag gå och spöa sista bossen.


Otroliga Onsdag!

Festen fortsätter, hamnade tydligen på Konrad ikväll...

image25

För övrigt anser jag att alla suger kuk i Hammarby.

...som blev tokiga Tisdag!

Grym kväll, Tisdagar i Västerås är grymt underskattat. Sky Bar is the shit!

Började med att vi lirade bomberman hemma hos Ratte, förbannat kul på 4 pers. Borde bli ett obligatoriskt inslag i vardagen, sen blev det som sagt Sky Bar med tillhörande drinkar, och skumpa såklart, samt enormt bra musik.

Ett par bilder också, dom stördaste behåller jag för mig själv. Blir nog bäst så. ;)

    

Trevliga Tisdag!

Mjovars, Tisdag betyder 'Trevliga Tisdag' på Sky Bar. Återkommer med bilder imorgon eftersom jag måste tänka mig lite för vad jag publicerar med tanke på våran egen säkerhet mot svea rikes lag. Som vanligt när man går ut mitt i veckan urartar det något så brutalt. Sug på den karamellen så länge så blir det bilder imorgon.

Nu ska jag sova som en jävla bäver.

En vacker stad.

image18

image19

Bilderna är från Sky Bar i Lördags eftermiddag, smultronstället som jag sa.Softare ställe får man nog leta länge efter. Har för övrigt lagt upp bilderna från Kims fest i Lördags, snabb är man, eller inte.

Nejfan, nu får det bli en dusch och sen ska jag inviga mina nya kastruller som jag köpte förra veckan! :D

Hehe.

Sen var det där med att glorifiera sig själv på bloggen mitt i natten. ;)

Just nu sitter jag på jobbet och är lite lagom halvbakis. Kunde ju gjort roligare saker, men man måste väl finansiera sitt dyra liv på något sätt.

Sky Bar kan för övrigt vara mitt smultronställe på jorden och SMS är en kul uppfinning.

Det är inte lätt...

...att bo mitt i stan och ha en inkomst över medel, helt okej bil, världens grymmaste polare osv. Folk skulle säkert döda för att ha det som jag. Men fortfarande är det fan inte helt lätt. I-landsproblem kanske det heter. Eller så heter det något annat. Jag vet fan inte.

Helt okej kväll ändå. Slutade på BMB, så kan det gå. Nu sitter jag och funderar lite, för mycket. På fyllan. Så klart,

Nädu Tomas, du borde nog leva ditt liv själv. Som den kung du är.

Tack,


Jag gjorde't!

Fick fan mycket gjort idag, även fast jag råkade sova till 17:30 efter jobbet, sen satte jag fart som fan och belönade mig, som vanligt, med en pizza på Sturegatans. Blev kebabsmak denna gång. Har inte lagt upp bilderna från i Lördags än. Letar efter ett bra program att infoga en logotyp längst ner i högra hörnet på ett smidigt sätt. Jag har märkt att mycket av bildera används lite här och där utan någon som helst profit. Fy där.

Dagens låt, Rihanna Feat. Jay-Z - Umbrella (The Lindbergh Palace Rmx).

Forza gulsvart.

Skönt att tvåla dit tvättbjörnarna från Karlskoga, 6-2 blev det tillslut. Skönt att dessa tradiga träningsmatcher är slut snart är ett minne blott också. Snart blir det på riktigt.

  

Imorgon måste jag fan sätta igång med lägenheten på riktigt, nu har det varit alldeles för slappt ett tag!

Den siste mohikanen...

...blev tyvärr inte Ratte, Linda och Thea snyggade till hans frilla senare till mitt stora förtret. Jag tycker han hade blivit het som mohikan.

image14

Nu är det hockey, hata Bossefors!

The man?

image13

Måste köra vidare på mitt lilla Jensatema, denna bilden är tagen i ett skyltfönster någonstans i city. Kan ni gissa var?

Hehe, nu har bilden typ suttit där i 3 månader. Undrar om man skulle ta och byta ut den mot min Jensabild från i Lördags natt? :D

Urk.

Jag är sjuk. Typ. Lite bättre kanske. Men ändå sjuk. Typ.

Undrar...

...om han mår bättre nu?

image11

Jag och Rati kör lite champagnefrukost sålänge, söndagar är skumpadagar. Ikväll är det hockey!

image12

Frågan är...

image10


...om Jensa känner sig het just nu. :)

Jovars, vi har supit som gnuer, så han är väl inte helt ensam om att må sådär. Jag har åkt polisbil för övrigt. Askul.
Kanske hörs sen.

Ett jääävla liv.

Aja, nu är klockan 03:31 men det har väl varit en kul kväll ändå förutom att jag fick halva VC på mig efter att jag dissat fel brud... Fick åka polisbil hem, det var var soft soft fan, fast nu ligger Jensa och kräks på toaletten, skitsamma... Festen fortsätter.

Ramlösa.

Dagens tips!

När man köper donkenföda och tar med sig hem kan man alltid välja Ramlösa som dricka eftersom man ändå förmodligen har annan dricka hemma, Ramlösa på burk däremot, är väl inget man brukar gå och handla. Eller?

Däremot är det förbannat fint att kunna knäppa en iskall burkramlösa så här på Lördag och Söndagmornar. :)

Kanske duscha och klä på mig, till Skälby och käka, sen blir det Kimpa!

Jag fick en present...

image8


En foppatoffla modell mindre, som ni alla vet hatar jag dessa skor över allt annat men det var ändå en rätt skoj grej å få av Henke i och med att det är storlek typ 32 hehe. Undrar vilken unge han snott den ifrån...

Jaja, full är man, som satan, ska nog sova lite... Verkar blir en dag imorgon också.. Tjena,

RSS 2.0