2009, jaharu!

Åren går fort när man har roligt, nyårsafton imorgon. Kommer att avnjutas på jobbet samt relaxcentret i Svanå! Kan nog bli en trevlig nyårsafton med trevliga människor, känns svinfint efter årets största och längsta vansinneshelg.

Någon som vill tjäna en hacka? Hör av er! Lyan hemmavid skulle behöva totalsaneras efter julhelgen, krossat glas, raklödder, pizzakartonger och ölburkar tamigfan överallt. 100 kronor timmen bjudet! :P

I övrigt anser jag att Karlskoga bör förstöras.

"God jul".

"Julafton" imorgon sägs det. Jag ska jobba, och jag trivs med det. Är inte kristen någon annan del av året och ser absolut ingen anledning att vara det nu heller.

Jävla hyckleri. Kanske var kul när man var 10 år och fick massa paket, men nowadays har jag råd att köpa det jag vill, när jag vill. Så den aspekten har således spelat ut sin roll. Julmat gillar jag inte heller, varför kan man inte ha en fet jävla pizzabuffé när tanken bakom det hela är att det ska vara gott och man ska käka sig mätt som en jävla flodko?

Nejfan, jobb imorgon och jobb på Torsdag. Blir dock att glida till Skälby en sväng på juldagen för att träffa mina syskon och dricka ett par muggar glögg. Det är alldeles lagom för mig.

Fan vad jag låter bitter, så är dock inte fallet. Är bara så jävla less på denna sjuka hysteri som ska hålla på i en månad vareviga år. Så jävla plastigt och "alla hjärtans dag" över det hela.

Däremot, ser jag framemot den 27'e, Bosse Bäver hemma en Lördag med storsamling i bistron.

Det mina vänner, det är sann glädje det.

Lina Vagina.Lina Vagina har tydligen flyttat till Ukraina och börjat med skidskytte. Det går fort i hockey! Eller ja, iaf skidskytte.

Galej hos Nylund ikväll, kan vara så att denna festen har spårat ur innan den ens börjat. Det gillar vi, starkt.

Just for the fans.Har ju tydligen blivit jävligt trendigt att leta reda på kort på mig från 90-talet och tagga på facebook så jag måste ju fan dra en här med!

SO FRESH SO CLEAN 2000(?)!

Vem i helvete......kastar upp RÅRIVNA MORÖTTER på Klabbes balkong? ;)

Ombyggnation.

Det ryktas om att Separn är trött på brudar som inte kan ta sig upp i hans taksäng så han har under dagen byggt en ny säng samt lite smärre ommöblering av lägenheten. Blev schysst. No more fuck in the soffa. Förhoppningsvis.

Nu fick det bli att knäcka en Hardcorecider och invänta kvällens fröjdigheter. "Köksfest" hemma hos Klabbe. Ska bli jävligt spännande. Jag har aldrig varit på en köksfest tidigare så det kan ju bli lite lurigt hur man ska bete sig.

Vore som sagt jävligt pinsamt om man går in i vardagsrummet det första man gör, skulle nog bli en jävligt konstig stämning.

Lördag var det, ja. Skål på er, era små svin!

En Trevlig Tisdag...

...som blev till en mindre trevlig Onsdag.

Fan, fick just en minnesbild av en gubbe som kom och la hela sin 3-kilos pung på mitt ben igår när jag satt på en barstol. Ja, alltså med byxtyget imellan alltså. Byxorna var av modellen "loose fit".

Hur stor pung har man om man kan glida runt och lägga upp den på folks ben?

Måste ju vara groteskt stor, speciellt eftersom den vägde såpass mycket också. Om ni tänker er en såndär gympapåse man hade på mellanstadiet med en lagom blöt handduk i, ungefär så tung var den.

Tur att han inte hade innebandyfrisyr. Då hade jag börjat ana oråd.


Kyckling vill stå på listan.Vi är från Insider, är vi.

Kyckling på stan, igen.Film från i Lördags, vansinnigt sjuk och skön kväll för övrigt!

RSS 2.0