Jag har slagit i huve'...

....brukar jag numera skylla på när folk tycker jag är helt CP.
Nåväl, satt hemma å fulsurfa i Lördags, skitbakis såklart, när min käre vän Henrik Brandt ringer...

Tomas: Mmm, aa.
Henrik: Tjafan.
Tomas: Hej?
Henrik: Behöver man packa med sig nåt?
Tomas: Öh, va? Till Rocklunda?
Henrik: Nej, till Göteborg ju..
Tomas: Åfan, ska vi dit, nej det behövs nog inte så mycket...
Henrik: Ah, chill, men glid över hit sen så hämtar vi Linda och drar.
Tomas: Oki.

Sen åkte vi till Göteborg, lite spontant sådär, givetvis hade vi ju inte planerat nå hotell så Henke ringde 118100 när vi började närma oss.

118100: Välkommen till 118100.
Henrik: Hej, mitt namn är Henrik.
118100: Hejsan
Henrik: Du, fan, kan du sms'a alla telefonnummer till hotell i Göteborg?
118100: Javisst.

Sen fick Henke plenty med sms, och JA, vi visste att hela jävla Göteborg var fullbokat men vilka fan tror ni vi är?

Givetvis kirrade vi en hotell-lägenhet på 70 kvadrat 500 meter från avenyn, fullbokat visst, men prova att hänga med oss då. :D

Nåväl, vinflaska efter vinflaska gick åt, sen utgång såklart, efter att jag frågat 100 stycken om dom hette glenn, vilket ingen(!) gjorde, samt ytterliggare 100 om var Glenn bor någonstans.

Blev väl ett gäng Long Island som vanligt innan jag kommer på den briljanta idén att ställa mig framför en polisbuss och köra den gamla godingen "alla heter glenn i göteborg", givetvis jättegenomtänkt.

4(!) poliser stormar ut ur bussen och griper tag i mig, och inisterar på fyllecell, dock kör dom bara längre och längre bort, javisst, självklart var det den berömda POLISLAGEN 13 som var i görningen, lämnade av mig ute långt åt helvete på Hisingen, mobilbatterier hade jag inte heller. Tack så jävla mycket, SNUTJÄVLAR!

Dock hittade jag en taxi efter en smärre promenad, och tur var fan det.

Söndagen spenderades på Liseberg med vitt vin och en massa sjukheter.

Dagens dialog kommer från spökhuset Gasten.

(Halvperplex Tompa efter ett spöke som kom å dryga sig): VEM VARE?!?!
(Spöket): Kom så går vi å kastar Frisbee!

Så jävla underbart klockrent, nu blir det makrill och knäckebröd, älska Västerås!

Lördagmorgon.

Mjölk och Billys Panpizza med kebabsmak, finare frukost får man leta på Scandic efter. :D

Skön gårdag, bag-in-a-box-vin är fan grooooovt underskattat, har alltid tyckt att det varit lite whitetrash alt. familjesemesterstämpel över hela grejen, men vafan, grymt smidigt att bära med sig plus att man i princip har en oändlig tillgång till vin hela kvällen, även fast man bjuder bort ett gäng glas.

Medaljens baksida then, tror att jag är portad på BMB, skulle slinka in lite snyggt via terassen, det jag inte såg var att herr vakt stod strax bakom mig. Blev sig inte bättre än att an bar mig hela vägen ner till fyrvägskorsningen. Hah. Så kan det gå.

Blev Sjökrogen istället och Long Islandsörplande med Hallsta Crazy Crew, satt och smekte en tjej på låret i flera timmar och berömde henne för hennes lena ben. Dock slog tanken mig imorse, vilka tjejer har INTE lena ben?

25'e Juli 1978......skulle världen komma att förändras, då föddes nämligen mannen på bilden, grattis som FAN min evige vapendragare!

Ujuj, jag som tycker det känns som igår när du fyllde 20 och köpte ut åt mig på bolaget. Tiden går fort när man har roligt!

Dagens linslus.Jävligt tråkig fråga dock, fast jag borde svarat "Bungyjumpet förra sommarn endast iförd ett par rosa trikåbyxor för dagen inhandlade på New Yorkers barnavdelning". Men man är ju inte så jävla kvicktänkt ibland som ni kanske vet.

Tomas! (katten alltså)Där är han alltså, kattens som är uppkallad efter mig, kolla hur sjukt coolt laidback han ligger och softar, bara en cigg som fattas egentligen. Spana in flirten också, den där krabaten kan gå hur långt som helst! :D

Le grande finale.

Slut, end, finito, över, over. Min semester är slut, nästan 5 veckors dårskap är tydligen över, ikväll är det bara att ställa klockan på 04:00 igen. ÖRK!

Men men, avslutat hyfsat värdigt hos Leijon i Trosa igår, soft heldag med minigolf och vansinnesfärder på sjön i hans jetbåt avslutades med en soft förkaka med utgång på något ställe som jag redan glömt namnet på. Bjöd Johan på 4 fria challenges på mig på dansgolvet, fegade dock ur när jag blev tvingad att hantingen hångla upp antingen en ful tant eller en negress, kanske inte likt mig men vafan, jag är ingen radiostyrd göra-bort-mig-maskin. :D

Lite smått cp av mig att läcka mig på marke med nerdragna byxor utanför stället vid stängningsdags och försöka para mig med ett hål i kajkanten, kändes lite... onaturligt.

För övrigt noteras att jag hann vara i staden ifråga lite över en timme innan lokalpressen ville intervjua mig, iofs var det väl kanske mest för att jag insisterade på att få vara med i hennes tidning, men vafan.

Nejfan, suga lite mer på min citrus/vaniljyoughurt och njuta av sista timmarna innan jobbhelvetet, imorgon är det ju bara 1 år kvar till semester.

:-/

Snart 10000!9997 dagar gammal idag, vilket innebär att jag blir 10000 natten mellan Lördag och Söndag, kan ju vara värt att fira! :D

Källa: http://www.peterrussell.com/age.php

Verkar bli en vända till Sjökrogen ikväll, jävla Nywertz å släpa ut mig på saker när man vill ligga hemma i soffan, men vafan, det blir nog skoj....

Två katter kom till världen.

http://linelv.blogg.se/2008/july/tomas-lundblad-och-johan-camenius.html

Verkar dock som jag måste ut och lära upp min lilla kompis, han lär ju inte glida runt och fega sig i mitt namn.

(Tomas är dock den sötaste av dom två, vilket inte Lindas blogg förtälljer.)

Separn goes mumie!Några vänliga själar ville tydligen stoppa om mig i Lördags, men var fan är mina armar och ben?

Västerås lär dom festa.

Kanske årets grymmaste fest igår.

Kalvudden fick veta att den fanns på sjökortet, festen som hade allt, folk blev hämtade i ambulans, en kille åt ett gäng spindlar plus en daggmask som vi fick gräva ett otal hål i trädgården för att hitta, någon som stoppade en polares virila organ i munnen, en annan blev tagen av kustbevakningen för sjöfylleri, någon annan blev jagad av en brud endast iförd stringtrosor, dock var denna tjej alltför berikad av Mintu så det bar sig inte bättre än att hon vurpade ner i en rosenrabatt...

Noterbart är att bloggägaren är skyldig till ett flertal ovanstående punkter, vilka kan ni ju spekalera fritt i...

Casual Kalvudden.Snart bär det iväg ut till Kalvudden, Oskar ställer till med partaj ute på hans föräldrars mansion, softare ställe får man leta efter, verkar även bli hyf väder och Johan kommer snart och hämtar mig för att åka och köpa ett flak Astrakan. Känns som denna kväll kommer bli top notch.

White party på Pluttan igår, dock inte särskilt många som var vita, så den väntade effekten uteblev, däremot blev det en jävla massa skumpadrickande... Schteeeek sa ja!

Semesterfyllo?

Räknade ut att jag varit nykter typ 4 dagar sen Sverige - Ryssland med undantag dom dagarna jag låg på sjukhus med skallfrakturer samt var magsjuk i Turkiet.

Fan, skulle ju försöka styra upp min förbannade ungkarlshåla till hem, men ingen låter mig vara ifred, räcker fan inte ens att supa bort mobil efter mobil, nåja, allt har väl sin tid.

Pitchers och Å idag, Pluto igår, fett soft.

Landås och Erik är för övrigt årets playboys, 20 minuter på Å idag och dom hade hånglat upp varsin 17-åring, som vi iofs hade smugglat in själva, men ändå.. En annan har fan knappt intresse för brudar längre, vilket iofs har sina orsaker, men ändå. Jävla virilmongon.

Imorgon ska jag FAN städa, tvätttid också, jag stänger av mobilen, loggar ur MSN och låser dörren. Allt öppnas efter tidigast 17, fan den som lyckas dra ut mig jävulskap innan dess.


Alanya.

Lite semesterbilder då, upon request.Första kvällen, välkomstgrogg på balkongen.Spontanfotboll med lokala turkar på någon bakgata.Ser ut som någon bergsturk bjuder mig på té?Robin Hood, Alanyas största klubb, 4 våningar.Bergsturkar is the shit!Klabbe testar någon obskyr toalett, verkar funka bra.Turkdusch! Ha, ha.Jag och våran nattportier Dogan som vi blev jävligt bra polare med, eller iaf Klabbe som hängde hos honom 1-2 timmar per natt. Dock tyckte han att jag var helt slut i huvet. :)Long Island med sugrören Arne och en av norrbaggarna vi hängde lite med.Klabbe med norrbagge samt obligatorisk Long Island.Nyktra grabbarna, aiiight!Steker, steker hårt.Klabbe Buchannon.Utsikt över västra delen av staden sedd från Alanya castle......och så nedre delen av borgen samt östra delen av Alanya.


Ganska Skadade Underbarn.Förädling kallas det, S'et ska förstärkas och breddas, sen blir det fint som fan! Bilden är svartvit för att annars såg mitt flagnande skinn ut som som skit.

FÖR ÖVRIGT, och absolut inte att förglömma:

GRATTIS OSKAR! TWENTYFIVE FUCKING YEARS OLD TODAY!

Jag och telefoner, del 2.

3 dagar och 10 timmar för att supa bort nästa, måste vara någon form av rekord.

Hemma iaf, Turkiet var varmt, alldeles för varmt, och att dricka poolvatten gör dig sjuk! Men det var kul ändå.

Återkommer.


Jag och telefoner.

Borde fan inte få äga en ens, en gick ju som bekant åt helvete på midsommar, ner och plockade ut en ny runt 14 idag, redan vid 18-19 nångång hade jag nästan sabbat den också efter en stor våg som sköljde in över Oskars båt. Tror den klarar sig med lite tur, tur att man tog ultradrulleförsäkring på denna. :D

Yeye, mobiler är nog satans påfund after all. Jag drar till Turkiet imorgonbitti istället. Tjena!

RSS 2.0