Erotisk hypnos!

http://forum.ratte.se/viewtopic.php?f=8&t=34

Så sjukt coolt! Testa innan ni sågar, tack!

Trodde aldrig sån här hokuspokus skulle funka på mig, men jävlar vad fel man hade. Ikväll blir det test nummer 2!

En midvinterdikt.Snön lyser vit på taken. Endast jag är naken.
Stan bjuder på minusgrader. Jag är dårskapens fader.
Minns du sommarnattens brinnande passion...
Som en viril ungtjur, med en päls av galon...
En sommar i häkte, en sommar i fång?
Frågan du ställt dig, gång på gång.
Allt jag kan säga, allt jag kan lära.
Att kärlekens frukter, går ej att förtära.

Legokleptomani.Alltså, jag kan ju förstå om man stjäl tex. hemelektronik och mobiltelefoner etc. Men vad ska man med sjuka mängder LEGO till? Det bor sannerligen mycket störda människor i den här staden.

För övrigt har jag tappat massa besökare! Kan ju vara för jag inte uppdaterat på en vecka. Jag ska skärpa mig, ska jag!

Bilbana!Drog en helkväll med jobbet i Lördags, började med lite pilsner på Pitchers för att sedan dra och köra bilbana på en bana modell grotesk. 30 meter lång eller vad den var, så sjukt kul!

Jag lyckades ta mig till A-final men väl där gick det mesta åt helvete, slutade på en inte alltför smickrande 11'e plats. Huvudsaken var att jag höll Rainman bakom mig, vilket jag gjorde! :D

Såg att jag inte uppdaterat på en vecka, jag får bättra mig. Inte lätt att vara upptagen jämt! Hockey varannan dag hela förra veckan, tex. Skönt med kortvecka nu dock, Leksand bora på Onsdag. Bilkaravan is the shit.

En Julius Caesar kanske?Denna sötnosen fick tydligen följa med mig och Skalman hem i Lördags, en stor staty föreställande Julius Caesar tror jag. Väger som ett jävla as gör den iallafall och han har fått några hugg i huvudet med ett stämjärn. Annars är han i toppskick! Säljes till högstbjudande!

För övrigt suger det att min lägenhet ser ut som ett bombnedslag, IGEN. Varför ska det alltid hållas efterfester här? :D

Kvällsföda.Blev inspirerad av Oskars matbloggar så jag måste ju slänga in en bild på min kvällsmat special!

Bilden gör inte portionen riktigt rättvis, 2 paket bacon samt 400 gram pastahjul och en godtycklig mängd svartpeppar, serverad i the one and only matskål tillsammans med ett stort glas iskallt vatten, ty både mjölken och fläderdrycken var slut! Svinfint att slafsa i sig efter en kväll på jobbet tillsammans med lite forumsurf.

Det ska vara svart i år!Fast iofs, jag har ju själv sagt att min nästa bil ska vara svart och inte gul, som mina 3 tidigare. Kanske kan vara nåt.

Synd bara att det gamla hederliga spelet "neger och president" idag har spelat ut sin roll, man kan ju tydligen vara både och.

Dagens musiktips.Låten som förgyllt dom senaste två veckornas förfester samtidigt som den bara blir bättre och bättre.

I övrigt kan nämnas att jag agerat hemmafru hela förmiddagen! Tvättat 9 maskiner tvätt och totalsanerat lägenheten efter helgens bravader, fyfan så här såg ut. Badrumsspegeln är fortfarande nedsmetad med rakgel, men det får nog bli ett projekt för morgondagen.

Ryktas om att ett nytt forum är under uppbyggnad, utan några direkt stränga regler. Välkomna in och regga er och diskutera allt mellan havrefras och atomu-båtar!

Näfan, nu får det bli Filip och Fredriks valvaka och en stor bägare med fläderdryck!

RSS 2.0