Fortsättningsvis...

...är jag jävligt tacksam om alla jävla äpplen som uppenbarligen inte kan köra bil håller sig borta när jag är ute och åker. 1 timme för att ta sig från ICA Maxi Erikslund hem till city är lite i längsta laget*. Tid är pengar, och jag har jävligt bråttom.
 
Jag tror bestämt att kvalet till SM i radiobil ägde rum runt omkring Bäckbymotet idag, en krasch under bron, och 4 (FYRA!) stycken som smällde strax ovanför. Bra där.

För övrigt har jag börjat tröttna rejält på att gå upp tidigt på morgonen. Fattar inte folk som har ständiga typ 7-16jobb. Hur fan fixar ni det? Är det värt det? Sova tills man vaknar is the shit.

Nej, skitsamma, ännu en dravvelblogg, orka. Nu blir det lite svensk "kvalitéts-tv" och lite mer fläderdryck, sen ska jag sova som ett djur och drömma om Katrina and the Waves.
*
jmf. Örebro - Västerås, 36 minuter, i Tisdags.

Har du en riktig hund med dig?Kanske världens skönaste taxibokarare, eller vad det nu kan tänkas heta....

Oskars lägenhet......efter en efterfest signerad GSU.

Skön hotellverksamhet på min soffa efter detta, 3 pers som låg som i någon form av ormgrop!

Karin och Namnlös(1), ni är välkomna tillbaka, ni var rätt sköna när jag tänker efter! :D
Denna Lördag lär väl gå i samma stuk, jag och Robban drar till Svanå nu, till Henke som satt och drack starköl och åt glass(!).


Släktmiddagen fick bli inställd, jag måste ju till Stockholm och hämta min trolovadade först! F***A! F***A! F***A!

Årets rikspajas är utsedd.Filmer föreställer Mariestads BoIS intro eller vad fan man nu ska kalla det i matchen mot VIK i Onsdags. Alltså, är den här mannen på riktigt? Känner han att han uträttar någonting när han skrinnar runt på isen iförd sin röda kavaj med paljetter och försöker elda på publiken med tillrop som "PUT YOUR HANDS UP IN THE AIR!", "COME ON EVERYBODY!" osv? Är han stolt? Kan ha se sin familj i ögonen när han kommer hem? Har han en familj? Har han ens ögon? Varför finns han?

Bör lyssnas med ganska hög volym så man hör asgarven och kommentarerna i bakgrunden. Cred till STYRIS<tm> för filmen, som vanligt sätter ju ICA stopp för en massa matcher för min del.

Nejfan, jag säger som Skalman, MEN KLIV AV ISEN DÅ DIN JÄVLA PAJAS!

Kul att gräva, va?Varje triangel på kartan motsvarar ett vägarbete, utan att räkna dem kan man väl höfta till med att det är ett drygt 40-tal, plus dom som inte syns på bilden, typ E18 och Hökåsen.

Låt oss säga att det åtminstone krävs i snitt 10 vägarbetare per projekt så är vi snabbt uppe i 400-500 vägarbetare om det skulle arbetas på alla dessa projekt samtidigt. Men det gör det ju naturligtvis inte. Jag kan lätt säga att när jag åker förbi 4-5 av dessa på vägen till jobbet så ser jag inte en enda jävla vägarbetare.

När jag var liten fick jag lära mig att man gör klart en sak innan man börjar på nästa, den lilla regeln måste gått dessa guljackor förbi. Jag sliter mitt hår och gråter mig till sömns ty min stad ser ut som en schweizerost.

Dagens outfit.Jacka från nICEWEAR, med matchande byxor som är grymt höga i midjan, även dom från nICEWEAR (syns ej på bild). Mössa sponsrad av Frigoscandia, tjocka kängor med stålhätta från ProSafetyWork (syns ej heller på bild). Tjocka vadderade tumvantar från Ejendahls (syns inte heller på bild, och används bara vid behov).

En clean outfit för en vanlig dag på jobbet, helt enkelt! Separn goes modeblogg!

Kvällsmat.Så HÄR ser en fin kvällsmacka ut, krögarknäcke med makrillfilé och en liter mjölk. Direkt ur tetran givetvis. Eller som Ratte väljer att kalla min måltid, "fiskmos och sekret från idisslare". Kärt barn har många namn, jag gillar't!
Sorry för den suddiga bilden, jag har fått en släng av parkinson igen.

Snart dags för ett avundsvärt 24 timmarsrace, upp vid 5 och iväg till gruvan, slita sig genom en arbetsdag, iväg till Köping och hämta Ratte, försöka hinna till Rockis till 16 sen iväg i en buss med 49 andra dårar. Mora borta, jag gillar't!

Räknar med att det blir utgång plus efterkaka efter detta spektakel och vips så har man spenderat 24 timmar.

Den ultimata människan......har åtta armar och åtta ben, dessvärre kom jag och Emil bara upp i 4, håll till godo, en liten filmsnutt från säsongsavslutningen i Sälen i våras. Mycket mer gjädjeämnen än så har jag svårt att bjuda på idag, Tisdagen den 14'e Oktober 2008. Fan, ge mig Fredag och Mora away någon jävla gång!

100 spänn......till den som kan lista ut vad jag håller på med här.

I övrigt ganska soft kväll, jobbat till 23 och SOFT SKA DEN FAN FÖRBLI, oavsett hur mycket  ni tjatar. Jag har en karaktär att leva upp till. ;-)

Risken finns för att det kan bli en hyfsat produktiv Lördag. Tänkte jag skulle ta och slita bort toningen på mina framrutor en gång för alla, den tycks inte gå genom besiktningen hur många gånger jag än försöker. Jävla märkligt det där.

Men! Imorgon kväll är jag allyours för den som vill! Ni kan boka mig i kommentarfältet nertill så kanske jag blir din. För en kväll iaf.

Näfan, nu blir det lättsaltade chips och lite mer forumsurf.

Kycklingen är död.Påkörd av Emils bil i Sälen, så nu vet alla varför ni inte sett honom på ett tag.

Jobba Fredagkväll idag, skööööööönt sa Bull!

Fysatan!

Jag tror jag börjar bli människa lite smått igen, och då är det ändå snart Onsdag. Den här helgen kan nog ha varit den mest cp-skadade jag har upplevt, iaf i modern tideräkning.

5 timmars total sömn under hela helgen om jag räknat rätt, och då är ändå 3 timmars taktiksömn mellan 23 och typ 02 i Lördags medräknat. Dessutom med en näst intill bruten rygg. Måste försöka få upp lite bild samt filmmaterial hit, dock lär jag jag väl bli stämd till månen om jag inte hör mig för lite först så ni får nog hålla ut ett tag till.

Nu ska jag ta och laga till en vettig måltid, för första gången känner jag att jag kan äta på riktigt sen i Söndagskväll...

En sak är ju iaf säker, sammanfoga mig och Skalman och det kan bara gå åt helvete.

WTF!

Var är mina vänner när man behöver dom?

Vaknade, as usual, fullt påklädd med skor och allt på soffan. Kände dock att det var ett par vitala delar som saknades.

Nycklarna? Låg bland disken.

Smartcase? Under soffan

Ciggpaketet, som jag desperat letade efter på efterkakan? Snubblade jag på när jag skulle ner till pressbyrån och köpa nya.

Min hjärna? Har jag inte sätt sen hösten 1992.

Nu är dock allt på plats, apropå det där med vänner. Snäll som jag är styrde jag upp en förkaka här runt 07:30 med yuoghurt och färska bagels men ingen kunde komma för både Ratte, Landås och Oskar skulle "sova vidare". Inte Skalman heller, har har stängt av luren, antar att han skulle "sova vidare". Mannen, myten, Johan C, var dock på tårna men han bor ju ute i skogen.

Tack så jävla mycket. Nästa gång är det ni som bjuder mig på frukostbuffé!

Bengt-zing, ka-tjing!Linda älskar oss!

Idioten som förväntar sig få en puss där till vänster kan jag dock inte ta ansvar för, han var inte med oss!

Kalasfetcreds till kung Ratte som lyckats gräva fram mitt minneskort ur burken samt fixade ett 3-timmarsrecoveryprogram. Äntligen har jag fått tag i alla bilder från Sälentrippen. :D

RSS 2.0