Ett axplock ur verkligheten.

Solen skiner och fåglarna kvittrar, det är vår i staden och jag har intressantare saker för mig än att blogga. Att dricka öl i solen är en sak, att inte sova på nätterna är en annan. Men en liten "det ryktas"-lista ska jag nog kunna bjuda på. På betald arbetstid såklart. Aight...

Det ryktas...

...att "lustigkurrepatrullen" busar med fel personer, nog för att husmusen som låg utanför min dörr en fredageftermiddag var ett tämligen festligt inslag i vardagen kommer Herr Gurka och hans hejdukar få bevittna en ljuvlig payback. När ni minst anar det.

...att bärbara datorer som bråkar med mig med nöje bjuds på en flygtur ut genom mitt fönster. Att taket utanför fönstret nu är berikat med en bag-in-a-boxtetra, en laptop, 10-talet vinglas samt en del annan bröte gör bara ett än mer skönt intryck på mina nog så härdade grannar.

...att lite rally på cityringen uppskattas föga av ordningsmakten, ett inbetalningskort på 3200 kr plus en fråga om jag hade rallylicens var uppskattningen jag fick. Var är världen på väg?

...att man ska behöva fixa referenser på sin skötsamhet i samhället är helt jävla åt helvete, speciellt åt en spanjor som talade sämre svenska än Bamsegrill Bogdan. Jag har dock dom skönaste referenserna, någonsin.

...att Skalman berör.

Tjena.

Jag gillar dig med.Vilken bild kan ni nog lista ut själva, vi gillar dig också Linda!!

Vår i luften kan man ju lugnt påstå och ölsuget är fan starkare än någonsin tror jag. Undrar om man skulle ta en sväng förbi bolaget ikväll och inhandla sig en låda ljus lager inför helgen. Jag tror nästan jag spikar det i agendan.

Även fast det inte riktigt är time för lusthusen på Djäkneberget så är det fanimej inte långt ifrån. En balkong på Vega eller Sturegatan känns också djävulskt lockande. Kom igen nu Gosenicklas. KÖR FÖR FA-AN!

RSS 2.0