Allt jag har att säga är:


Dagens "ingen reklam"-stripe!...fann jag i Rattes trapp! Kanske inte überrolig, men den har sin charm!

Fick för övrigt en del skit i Mariestad igår för att min "blogg" är död, det är den inte, jag lovar.

Dock, så är det emellertid så, att har jag ingenting att skriva så gör jag inte heller det. Jag kommer aldrig att lägga upp massa blaj bara för sakens skull. Eller ja, det gör jag väl kanske. Men jag kommer INTE INTE INTE att lägga upp bilder på vilka nya kläder jag köpt, vimmelbilder från mina promenader till garaget eller stulna bilder på kändisbrudar jag skulle vilja trycka (har förvisso redan hänt, men ändå). Ok.

Till sist kan jag nämna att Mariestad fick finbesök igår, kall jävla skithall, dock en underbar seger med 8-1 , trevligt sällskap i bilen osv, hemma 01:30 så nattsömnen fick stiga åt sidan lite men det var det helt klart värt, nu är kvalserien inom räckhåll. På riktigt.

Ryktas även att McD Terror Crew Hedemora intog Max i Örebro på vägen hem, när ska dessa hamburgarrestauranger få vara ifred? :D

Örk! Fejsbokjävlar!...sen när man väl "gillar" som en dåre, då duger inte det heller! Hur fan ska ni ha det?

Nej, nu ska jag skruva lite i taket och därefter hämta mitt reperationskit till dammsugarslangen som jag beställt från dammsugarkungen.nu.

Den gamla pallade så att säga inte trycket.

Det här med Facebook.Alltså, vafan, vad är det folk "gillar" för någonting? Jag har jävligt svårt att tro att någon gillar, eller ens bryr sig, om vad jag har för mig när jag jobbar eller om jag ligger hemma och softar på soffan. Eller har jag fel?

Nog för att jag är jävligt snabb på att "gilla" folks statusar själv också, det ska jag absolut inte sticka under stol med så där har jag iofs svaret på min egen fråga. Men varför finns funktionen? Jag kräver att Facebook inför "hata", "avsky", "älska", samt "fördöma" som alternativ också.

Nog om detta, nu ska jag göra en hiskeligt fin carbonara med två paket bacon och en liter mjölk till det.

Direkt ur tetran givetvis.

Dagens tjurskalle.
Den gubben gick inte, får bli att ringa marknadsavdelningen på kontorstid imorgon. Den här liraren var ju helt omöjlig, jag förmodar att fåret har tagit hans matlåda eller så.

Nu blir det pastahjul och köttbullar, några idéer om hur kan jag komma över dräkten lättast?

Whaat?Gick igenom senare tidens mobilbilder och fann denna. Oskar, visste du att det var massa lysmaskar hemma hos dig förra helgen? :D

Apropå lysmaskar så hade jag ett icke alltför roligt mobilsvarsmeddelande i eftermiddags. Separns dagar i det fria kanske snart är räknade, eller så är det (FÖRHOPPNINGSVIS) Separns bankkonto som får ta smällen.

I övrigt anser jag att Karlskoga bör förstöras.

RSS 2.0