Krakel spektakel.

Grus, slät sten, och lööööv!

Känner mig som duvan i Comviqreklamen, typ. Händer grejer nu, va...

Tänker inte outa något här. Varken något positivt eller negativt.

Men det är en jävla speciell känsla när man får jävligt positiva besked samtidigt som hela ens tillvaro står på spel. Men vafan, det är ju för kickarna man lever... Tjena! :DMyskväll på Sturegatan!Ett paket cigg, en tub lim, och naken i soffan!
(jag ska snart klä på mig, ta en cigg och limma ihop en låda i min byrå.)

Och så slår vi......ett slag för ratteforum!

Alla älskar't! Även du!

http://forum.ratte.se

Guds gåva till människan.Kanske den ädlaste drycken av dom alla.

Semesterplanering på jobbet idag, vecka 28, 29 och 30 är det som gäller för alla som vill leka med mig och fröken long island! Även 2 veckor i Januari reserverade för mer långväga äventyr, förmodligen Thailand eller månen. Fast jag hamnar väl i Sveg som vanligt.

Å där kom den, ja.Schysst att bli väckt av att såna här brev dimper ned genom dörren, undrar vad mer för spännande denna dag har att erbjuda!

Nyårsbomb anno 2009.Såg här såg Bomboskars skapelse för denna nyårsafton ut, inte lika mycket eld som förra året men desto kraftigare tryckvåg, dock återskapas den inte helt rättvist på en film. Såna här doningar måste upplevas live. :D

Who's your daddy?Så underbart jävla asroligt! Där steg CarPark i mina ögon! Visar att inte ens ordningsmakten går säker någonstans, funkade inge vidare med hemmagjorda tillstånd!

Ride with the devil.Undrar om det var en slump att det blev "66666" på väg ut till Skalman?

Kvinnogöra idag. Fyfan. Tvättstuga och städning. Iaf till 17-18 nångång. Då blir det öl och hockey. :D

Lågkonjuktur i Sverige.

Faktiskt. Jag har totalt varit på stan i cirka 20 minuter igår och idag, till och från bilen, handlat, samt hämtat pizza.

Inte mindre än 3 personer har frågat mig efter cigg under den tiden. Det händer ju typ aldrig annars. Tiggeriet är tillbaka på gatorna i Sverige. Dock, skall det nämnas, att den sista bruden som frågade var heeeelt klart PSB, fast jag var för trött och hungrig för att spinna vidare på detta.

Almtuna hemma idag, dock kan man inte närvara pga. vissa anledningar. Dock gjorde Julle just 1-0 efter 1:10, så det verkar ju flyta på bra utan mig. :)

Extra svinfint efter som jag satsat en femhunka på VIK idag, dock måste Mora och Leksand göra sitt också så man kanske inte ska hoppas på för mycket.

Jaja, får bli swehockey och meloncider ikväll. Imorgon är trots allt arbetsveckan slut eftersom jag har kompdag för Juldagen på Fredag. Vardagslyx i dess sanna bemärkelse, och ge fan i att sno mina ord. :D


Inferno Svanå.Cred till Henke för att brasera av någon form av bomb 1 meter från mig.
Cred till masen för bilden.
Cred till Linda och Henke för en alldeles förträfflig nyårskaka.
Cred till alla som var där för en alldeles förträfflig nyårskaka.

Och, ja, det kändes i örat, raketerna som jag senare sköt från munnen var föga jämförbart. :-)

Till sist ett enormt cred till mig själv för att erövrat titeln ÅRETS DRÄGG 2008!

RSS 2.0