Dagens "vem i helvete?".Vem i helvete beställer in ett mål mat istället för en redig grogg i Konrads bodega? Jo, Nyverts såklart.

För övrigt har jag blivit förkyld som en jävla dagisunge, det drygaste med det är att man blir väckt av att det rinner snor ner i ögonen när man sover middag. Så nu förstår jag tjejer som inte gillar att bli sprutade i ögonen när dom sover, det är inget behagligt uppvaknande faktiskt.

Jag borde förstått att det var alldeles för tidigt att springa naken över ängarna. Jag kommer få betala mitt pris i form av snor i ögonen. Det min vän, det suger.

Lika som bär 2.Boxer-Robban har väl lite bättre hy och hetare brillor möjligtvis!

En Torsdagkväll i Västerås.

Man kan fan inte annat än älska den här staden, eller hur? :-)

Dagens bloggtips.

h u m a n i t y i s o v e r r a t e d . b l o g g . s e

Min käre vän, vi kan kalla honom Gunnar, öser loss mot allt och alla. Han förtjänar publicitet, och den bästa publiciteten av alla är ju såklart här.

I övrigt tycker jag att du som placerar glassplitter i Kronfågels artiklar 2544 och 2577 bör sluta med detta ganska snart, absolut inte för att folk kan få detta i sig. Det ger jag fullkomligt fan i, lite skit rensar magen, heter det ju.

Utan snarare för att återkallelsen tydligen har blivit mitt lilla projekt på jobbet, och det är inte en låda kycklingar som rullar genom våran hantering om man säger så. 220 pall stoppat bara idag och igår. Inte roligt, inte roligt!

Nu fattas bara en kvällscigg genom fönstret så kan vi lägga denna dagen till handlingarna. Godnatt, sa Bull.

För övrigt anser jag att Karlskoga bör förstöras. 


Dagens svensklektion.
Gulsvart sex, leksand noll, dalastark har ingen koll...

KÖR ÖVER DET HÄR JÄVLA BÖGLAGET NU'RÅ!Hockeykanalen.se på en halvsunkig laptop is the shit! Eller inte.

Skitsamma, ikväll skänker vi Skåne till Polen! KÖR, BARA KÖR!

Dagens "ta på dig en tröja, för helvete".Det där, kan vara det dummaste jag hört på mycket, mycket länge.

Fryser jag, vilket jag gör på jobbet ibland (-28 grader celsius), drar jag INTE på mig en vit rock modell KKK.

Fast å andra sidan var det jävligt kul, undrar vad dom ägnat sig åt under sina 5-10 år på universitet? :D

Nåja, nu blir det spa-afton på Sturegatan, en kokhet dusch och lite rakning på det, sen ska jag onanera iförd mina nya sneakers som landade från England igår. Avslutar med en liter mjölk till TV4-nyheterna.

Direkt ur tetran, givetvis.

Kalle och hans hemlighet.Kalle Anka har aldrig någonsin ägt ett bar byxor än mindre haft några på sig. Kalle Anka är en hane.

På en hane som strövar runt fritt utan byxor borde man rimligtvis få en liten skymt av en kebas. Det har jag aldrig sett på Kalle. Så var fan har Kalle gjort av sin kebas?

Jag hörde mig för med klåparna på 118100, som så många gånger förr.

"Eftersom att Kalle Anka är en andfågel så saknar han yttre könsorgan, därför syns det inte även fast han inte bär byxor. Vi skulle tro att hans könsorgan är av medellängd för ankor. Ha en fortsatt trevlig natt!"

Sådärja, där har ni ännu en grej att slippa ligga sömnlös över på nätterna.

Livet är aldrig rättvist.Mina och många andras tankar finns hos dig och dina närmaste just nu.
Jag är dock jävligt säker på att du rider ur detta som den krigare du är!
Vi ses imorgon, kompis.

En ny älskarinna.Sexig högblank negress med fina slanka former skapade av någon högavlönad designer i Tyskland. Glödhet passion som inte ens en barickaderad kapsyl bakom soffan kan tygla. Singelkillens bästa vän. Hon suger, jag tömmer påsen.

Denna här kommer jag INTE introducera för Oskar eller Landås. Min förra gick en sur död till mötes efter X antal våldtäktsförsök under en helt vanlig efterkaka.

Fast när allt kommer omkring så suger hon, ändå.

MDF-skiva bortskänkes!120x240 cm tror jag den är, blir din helt gratis mot att du hämtar åbäket! Kom igen, jag vet att alla alltid har drömt om en gigantisk MDF-skiva hemma i lägenheten.

I övrigt kan jag nämna att mitt "nya" jobb är fett schysst och jag numera kan titulera mig hunk efter ett besök hos frisören. :D

Filmklipp från Bäver borta.För övrigt jävligt coolt när Julle drar igång en ramsa i slutet.

RSS 2.0