Vinet kallar!Hur tolkar man ett missat samtal från detta nummer? Jag antar att jag har varit borta från BiB'en lite för länge eller så är det LKP som försöker spela mig ett spratt.

Men du vinet, vi ses på Fredag! :D

Ägg vs. Styrsell 1-0CP-Fredag just got started.

LKP får takpannor.Hej Sjögren! Hoppas du trivs med dina nya balkongprydnader!

Hade äran att ha "lustigkurrepatrullen" i telefon nyss, Magnus själv avslöjade att han stått utanför min lägenhet tidigare i veckan utan att orsakat någon som helst kaos. Vad hände med denna berömda kreativitet ni tjatat så mycket om?

Ni är inget annat än en dagslända. Försök förstå. CP är inget man blir, det föds man till.

När läste du en bok senast?För en annan som senast blev påtvingad en bok någon gång i slutet på mellanstadiet kan jag varmt rekommendera "ORDNINGSVAKT STÖKIGT LUGNT" av ett hopkok författare från ordningsvaktgardet på Viking Cinderella. :D


Alla stökiga incidenter under 2009 prydligt uppradade dag efter dag, dock skrivet med en halvdan svenska och även ibland en knappt läslig handstil. Dock finns boken endast i detta exemplat. Hör av er om ni vill låna!


Litet minus att detta var min första kryss för året (tror jag) och därför inte finns omskriven. Är man inte omskriven i sådana här alster finns man inte. Men å andra sidan fanns inte lustigkurrepatrullen heller med. Men vem hade väntat sig det?


Att städa upp framför sin egen dörr.Innovationens och uppfinningsrikedomens självutnämnda kungar "lustigkurrepatrullen" fann det tydligen jävligt lustigt att lassa av 120 liter lekakulor utanför min dörr i helgen. Dock har jag i skrivande stud just sopat upp framför min egen dörr.

Frågan är om ni har det, era jävla sprättar! :D

FUCK OFF LUSTIGKURREPATRULLEN!Både jag och Skalman känner att ni har busat klart. Ni ska inte komma och ta publicitet från oss.

Ni gav mig en mus i brevlådan, nu åker vi!

RSS 2.0