Flytta suger.

Puuh, har hållt på styrt med min flytt hela dagen igår och hela dagen idag. Själva flyttande var över på cirka 3 timmar tack vare hjälpen av Johan och Jens, tack som fan. :) Men det är mycket annat som ska fixas, boendeparkeringskort, nytt bredband, leta rätt på var fan gjort av just den där lilla saken osv. Men schysst kommer det att bli. Måste bara hinna med och lägga nytt golv också, men det löser sig nog.

Kryssningen blev till belåtenhet iaf, fast 4 dagar på ett kryssningsfartyg är nog fan lite att ta i. Helt sjukt sliten man blir när man väl kommer hem och INTE börjar dagen med en gin&tinoc. Men kul var det, första anhalten var Visby där vi slöt upp med Pontus och Jimmy och satt på en uteservering hela eftermiddagen och njöt av sol, bärs, drinkar, skumpa och inte minst varandras sällskap.

Sen bar det av till Tallinn och ännu en sjuk natt ombord där jag fick för mig att dra in 10 flaskor champagne enbart för att spruta ner Ratte med. Vansinnigt roligt. Hinner inte skriva mer nu, måste ner till lägenheten och börja plocka. Men en liten rolig anekdot från Måndagmorgonen i Mariehamn var att Henke blev avkastad från båten, dock hade han rätt flyt så han kunde planka på Cinderella och fullfölja resan hem.

Aja, nu blir det till att sätta fart. Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0