Glada Hudik?

Javisst, sitter i Alex och Oskars hotellrum och fulbloggar lite, men jävligt kul har vi, just nu befinner jag mig i ett promillestadie någonstans mellan 2,3 och 4,2 så det är lite svårt att få ur mig något vettigt, men som lite teasers kan jag nämna att vi har trashat MG'n och kommer åka tåg hem, men det är soft, jag slipper köra och vi drar till Gröna Lund imorgon. Oskars totalwaste av en moet är också värd att nämnas, skickade den från tredje våningen och den studsare vidare på en Audi modell ny... Men kul har vi.

Nu ska Hudiksvall få smaka lite VÄSTERÅS.

Tjena.

Mr. Styra upp.

Kan det vara jag kanske?

Började dagen med att svara på ungefär 232899 mail på jobbet om massa strul som uppstått när man varit borta, blev en jävla massa forskande, plus en massa annat tråkigt pappersarbete. Sen blev det hem och duscha snabbt som satan för vidare färd mot Fellingsbro och styra upp födelsedagsfirande åt Annika. Deras hus börjar för övrigt bli riktigt fett.

Fortsatte därefter till Henke för att styra upp lite hotellrum inför helgens äventyr, fick bli två dubbelrum på stadshotellet i Hudiksvall, kan låta bonnigt men det är DÄR det är DRAG i helgen ryktas det om, glömde fråga vad kalaset kostade men pengar är som bekant bara papper.

Sen blev det att fara till ICA Grytan för att styra upp åtminstone lite mat till mitt lilla kylskåp, jobbigt att äta ute hela tiden. :P

Väl när man kommer hem har man fått mail från både Mälarenergi samt bredband2 om att mitt lägenhetsnummer som jag blivit tilldelad är helt åt helvete fel för att dom ska kunna koppla in mig så det fick bli att knata ner i källaren och ta sig in i switcherrummet för att luska ut vad lägenheten egentligen heter, vilket jag efter en del forskande fick reda på.

Styra upp, var alltså ordet för dagen...

Allt det vackra är kort.

Jovisst, idiot som är tog man bara 3 veckors semester. Gick rysligt fort men jag hade rysligt kul. Fick iaf två bonusdagar eftersom jag typ blev sjuk på väg hem från Gotland. Har inte varit hemma från jobbet på två år men nu kändes det fan som det var dags. Skönt att det börjar släppa iaf. Har till och med hunnit städa idag.

Blev iallafall en värdig avslutning på semestern, Stockholmveckan i Visby, sjukt jävla drag överallt, och grymt jävla kul att festa med mina favoritgotlänningar dygnet runt! Feta creds till er! =) Ska försöka orka slänga upp bilderna antingen idag eller imorgon.

Näfan, nu får det nog bli att knalla ner till köket och fixa en pizza... Sen blir det softa!


Förlåt Jens.

Nu är allt fint igen, alla har vaknat och verkar må efter omständigheterna ganska väl. Jimmy har kommit hit också, han verkar tydligen ha övernattat hos någon form utav hona. Men även dom mest glimrande medaljer har sin baksida, att bli bestigen av ett gäng småbarn när man vaknar och är lite sådär lagom bakiskåt måste ju kännas sådär.

Nåväl, Jens, det var inte meningen att försöka väcka dig men jag hade så förbannat tråkigt och du kunde faktiskt vara död? Har du tänkt på det? Nästa gång kanske jag räddar ditt liv. :D

Jovars, gucci gucci prada prada...

Äh men för fan.

Tredje blogginlägget under natten och jag börjar fan fundera på om man är ute och reser med PRO eller nåt sånt. ALLA SOVER HELA JÄVLA TIDEN. Jag blir så trött. Eller mja, inte trött som i trött men det är ganska tråkigt att sitta här själv och dricka öl efter öl efter öl. Går man in i det ena rummet får man jordens utskällning och i det andra får man ninjasparkar på benen? Pest eller kolera? Bajen eller gnaget? Mitt hopp står till Ratte, han var iallafall lite halft medgörlig när jag kom och hetsade med morgonöl klockan 07:30.

Att Pontus dissar mig, det kan jag ta. Lätt. Han rular. Att han låter oss bo här är fundamentalt klockrent. Men ni andra, kanske skulle prova att dra på typ spa i Åmål eller nåt?

Så jävla trist.

Apropå gucci gucci i det förra inlägget så är det en alldeles förträfflig låt som spelades på kallbadhuset här i Visby under eftermiddagen. Det skulle vara svårt att klämma in fler stekare på så få kvadratmeter. Helt sjukt. Mycket bra tryck. Där mötte vi även upp Kattis, hon verkade iaf vara lite glad att se mig. :P

Nu råkade jag ringa å väcka Henke och Frida också, Henke var seg som fan, men jag fick iallafall en pratstund med Frida, även om hon lät som en björn som just kommit ut ur ide. Men jag fick iallafall prata lite, det är annat än vad man får göra med dessa jävla sovsäckar.

Nu ska jag gå och jucka på Ratte eller nåt, skriver säkert mer sen.

Gucci, gucci, prada prada.

Natten är ung?

Fan vad det är tråkigt att sitta uppe själv och dricka öl hela natten när alla ligger och sover? Hallå? Vi är på Gotland? Sova kan ni för fan göra hemma.

Creds till Oskar och Klabbe som iallafall svarade när man ringde och var pratsjuk, iaf till Oskar som det gick att snacka med. Klabbe var ju typ fortfarande asfull...

Annars kan man roa sig med att göra obscena saker med Ratte när han sover, han gnyr som ett litet marsvin. Försökte även bjuda Pontus på en frukostöl nyss men istället blev jag utslängd från sovrummet. I min värld är morgonbiran obligatorisk klockan 07:15. Dock inte i Visby tydligen.

Äh vafan, ska väl gå ett varv till i lägenheten kanske. FAN vad jag har tråkigt, inte ens Linda ville följa med och röka även fast jag sa att jag behövde prata. Det är taclen för att jag räddade hennes liv förra helgen. Ok?

Iofs att jag ändå bara velat sitta och skojja med henne så hon skulle skratta sådär jävla roligt som bara hon kan, men det visste ju inte hon. Taskigt.

Nä nu jävlar är klockan fanimej nästan halv 8 så nu är det nog fan legalt att börja skapa tryck.

Hörs kanske snart, eller sen..... Gucci, gucci. prada prada..

Raukar, ringmur och Rattfelt.

Jovars, på gotland är man, just nu är typ svinfull och allt jag kan säga är att Pontus samt Gotland rular. Men Linda Bergkvist hälsar att hon rular även hon. Däremot ryktas det om att Daniel Rattelt är bög men Jens är ju typ kung för han är tronarvinge till grymmast + att han blir mer och mer störd för varje timme som går...

Det sista var typ Jens som gästspelade och dessutom sparkade mig när jag försökte bjuda honom på öl klockan 04:51, vem fan vill inte ha öl då liksom? Idiot.

Annars är det rätt bra förutom att jag har ont exakt överallt efter mitt lilla kundvagnsäventyr igår som resulterade i en halvskön hjärnskakning, åk inte kundvagn nedför visbys brantaste backar, det kan suga.

Ikväll passade jag även på att urinera på en polisbil till vissas stora förtjusning. Det var ganska kul..

Suger lite att klockan är ungefär 6 på morgonen och allas största hobby verkar vara att sova. Den är sådär. Så här sitter man själv och tittar ut över den vackra gotländska dimman.... Vilket är iochförsig mycket vackert..

Återkommer....

Norrland.

Ah, hemma igen efter ett par dagar i Norrland som spenderades i snabbmatens och rusdryckernas täcken, riktigt trevligt var det. Passade till och med på att bada i en insjö uppe i bergen och slicka Markoolio på halsen. Och myten om att det finns MYCKET fina flickor i Norrland kan jag faktiskt bara bekräfta.

Dagen idag spenderades bland annat på Ängsö med Erik och Linda, grymt skönt att få doppa sig lite en dag som denna, helt sjukt varmt har det varit.

Nejfan, får bli en liten kortis, nu måste jag slänga över helgens bilder på burken och vidare upp på hemsidan sen skulle det fan vara rätt skönt att få sova lite. Delat en dubbelsäng med Anders och Micke sen i Fredags och den sömnen var väl sådär.

Jordfästning och kanelbullar.

Lindas ena marsvin dog igår, hon berättade att hon höll i honom ända tills hans sista suck, eller ja, kanske inte riktigt den sista. För då var dom nere och åt. Värdig som jag är fiskade jag upp honom ur papperskorgen och ordnade en värdig begravning för det lilla livet ute i trädgården. Av jord är du kommen...

Som vanligt fick vi mat där också, så jävla god lasagne alltså. Krädd. :D

Hälsade även på Henke och Frida lite senare, och dom höll faktiskt på baka kanelbullar hur otroligt det än kan låta. Mycket gott med lite bullar på kvällskvisten faktiskt.

Näfan, nu är det lite brådis, ska fara och hämta upp Micke och Patrik för nu är det Östersunds tur att få smaka på svinerier...

Hörs!


Köttbullar!

Skönt, alla "måstefixaprylarna" för denna vecka löste jag under gårdagen, känns riktigt fint även fast skattemyndigheten ringde ännu en gång och klagade på min kompleteringsdeklaration, kan inte förstå att dom måste ha papper på exakt allt. Undrar om det är legalt att sälja en gammal burfågel utan att skicka in kvitton också?

I förrgår blev en riktig semesterdag, först till Strängnäs för att hälsa på ena brorsan och bada lite pool, hur soft som helst och som den bästisfarbrorn jag är erbjöd jag mig ju såklart att skjutsa hem andra brorsans son till Fellingsbro, så det blev en rätt skön rundåkning genom mellansverige.

Igår blev det lite partaj, började hemma hos BJ med lite gulsvarta människor och fortsatte sen ner till Oliver Twist där jag började med att suga i mig min favoritdrink Long Island Ice Tea och efter den var det mesta ganska svart.

Nåja, hängde med Erik hem en sväng på lite köttbullar och makaroner och jag tror fan inte köttbullar och makaroner har smakat bättre nångång alltså, helt enormt fint satt det. Cred till dig min lilla privatkock.

Näfan, ta en dusch och börja styra kanske, håller inte att sitta här naken en Torsdag. Även fast man är lite bakis.


Sova?

Haha, då har man pajat dygnsrytmen för den här veckan idag. Vaknade 18:55 av att Henke ringer mig, trodde inte riktigt på vad han sa när jag frågade vad klockan var, men så var det tydligen. Visade sig sen att jag hade 16 missade samtal och ett otal nya sms plus att han hade varit här och ringt på en gång också.

Gårdagen blev för övrigt grym, började lite soft med middag på La Pasta med Ratte, Klara, Linda, Oskar, Klabbe och Erik, sedan for vi vidare till Newzella som hade brakfest på Utanbygatan, där jag för övrigt träffade en kille som jag sommarjobbade med för 8(!) år sen. Jag visste direkt att jag kände igen honom någonstans ifrån, tog ett tag innan jag kunde placera honom. Grymt kul var det iaf, sen blev det en sväng ner på stan och sen får ni klura på resten själva. Natten fortsatte lika trevligt som kvällen började.

Gäsp, hajjar inte riktigt att jag kan vara så trött, kvällen efter mitt uppvaknande har spenderats i typ Henkes soffa kollandes på film. Har inte uträttat ett jota idag, börjar verkligen bli slöseri med dagar nu.

Måste nog skaffa lite självdisciplin. ;)

Power Bög Meet.

Åååh, min vackra stad är totalt intagen av massa drägg och jag vet inte om jag ska hata eller älska det. För ett par år sedan hade jag en liten period där jag verkligen avskydde hela spektaklet men nu har jag en lite mer lättsam inställning. Det är faktiskt ganska kul att glida runt salongsberusad och det verkligen är folk överallt.

Igår började kvällen hemma hos Linda och den kåta hunden, som vanligt var han på mig som en igel. Han måste verkligen vara homosexuell. Efter två vinare for vi ner till stan. Eller ja, kom typ till slutet av Vallbyleden, sen var det ju typ kört. Raggare ungefär överallt. Blev en liten promenad till polishuset där vi mötte upp Henke och Frida och gänget. Sen hade vi fest utanför polisstationen. Den var ju sådär.

Fortsatte med att röra oss ner mot hamnen, råkade dock supa bort alla mina vänner på vägen. Men det gjorde inte så mycket, jag hade ju min halva vinare. Strålade dock samman med PK, Perta, Anna och Tina efter ett tag. Dock söp jag ju bort dom efter cirkus en kvart. Timmarna gick och klockan blev runt 1-rycket och jag tröttnade på att vara själv så jag ringer Jens, han och Bergman satt tydligen på Bill & Bob. Ah, bra idé att dra dit tyckte jag och småjoggade från Löga upp till torget. Klockan han dock bli 01:30 innan jag kom fram och det första jag gör är att dra in två syltburkar. Vilket var sådär eftersom jag redan var semipackad.

Nåja, halvtimmen som var kvar av krogens öppettid gick alldeles för fort och det var dags att dra. Ringde väl ungefär halva min telefonbok i min desperata jakt efter party. Gick sådär.

Vaknade dock jättepigg och drog iväg till Johan för att hämta min laddare, han skulle tydligen iväg på 95-årskalas och hade lite bråttom, vi småpratade en stund och jag drog vidare.

Till Henkes firma, Henke och Jeppe var där och två dårar från igår dyker upp och ska kränga minimopeder, det ville sig inte bättre än att dom ställde av hela sitt mobila lager där och Henke skulle få en viss procent för varje cykel.
Apropå Henke, han fick sova i den berömda gröna cellen inatt, pga ett missförstånd. Den är verkligen sådär.

Passade på att glida förbi bolaget också och köpte exakt 22 stycken Astrakan. Mums! Jag är lite trött på billigt vin och smuggelbira.

Näfan, nu blir det till att glida över till Ratte och ladda inför kvällens äventyr...

Första natten är underbar.

Flyttade från Johan the man igår, och sov första natten i mitt nya penthouse i mitten av mitten på city. Hade tänkt gosa iordning sängen och sova på en riktig madrass för första gången på en månad. Dock hade jag missat en liten detalj, jag hade ingen belysning så det blev att tattarsova på bäddmadrassen, men det var soft ändå. Dock så vaknade jag till ibland och undrade var i helvete jag var någonstans. Tog någon minut att koppla.

Idag har jag för övrigt varit riktigt kreativ, klockan blev ungefär 14 innan jag ens hade lyft ett finger men sen tog det riktig fart och det börjar mer och mer likna ett hem.

Blev bjuden på fläskfilé och potatisgratäng hemma hos fru Diskborste igår. Riktigt gott var det faktiskt! Lite stört dock att 5 till synes normala människor sitter som förtrollade och tittar på Mora Träsk. Undrar vad dom hade tagit för substanser när dom spelade in det.

Nejfan, nu får det vara nog med jobbat för idag. Ska nog ta och korka upp en flaska vin jag har på kylning och ta en välbehövlig dusch.

Jag kan komma att trivas riktigt bra här!

Flytta suger.

Puuh, har hållt på styrt med min flytt hela dagen igår och hela dagen idag. Själva flyttande var över på cirka 3 timmar tack vare hjälpen av Johan och Jens, tack som fan. :) Men det är mycket annat som ska fixas, boendeparkeringskort, nytt bredband, leta rätt på var fan gjort av just den där lilla saken osv. Men schysst kommer det att bli. Måste bara hinna med och lägga nytt golv också, men det löser sig nog.

Kryssningen blev till belåtenhet iaf, fast 4 dagar på ett kryssningsfartyg är nog fan lite att ta i. Helt sjukt sliten man blir när man väl kommer hem och INTE börjar dagen med en gin&tinoc. Men kul var det, första anhalten var Visby där vi slöt upp med Pontus och Jimmy och satt på en uteservering hela eftermiddagen och njöt av sol, bärs, drinkar, skumpa och inte minst varandras sällskap.

Sen bar det av till Tallinn och ännu en sjuk natt ombord där jag fick för mig att dra in 10 flaskor champagne enbart för att spruta ner Ratte med. Vansinnigt roligt. Hinner inte skriva mer nu, måste ner till lägenheten och börja plocka. Men en liten rolig anekdot från Måndagmorgonen i Mariehamn var att Henke blev avkastad från båten, dock hade han rätt flyt så han kunde planka på Cinderella och fullfölja resan hem.

Aja, nu blir det till att sätta fart. Hörs!

RSS 2.0